Minecraft Duvar Kağıdı vol.1 By RedShock ! [Cinema4D]

AlpxTer

mc.airesblue.net
En iyi cevaplar
1
Kardeşim :D Yandın Diyim Bu RİGİ Parasız aldın sahibi görürse muck muck ! :D[DOUBLEPOST=1401093267,1401093067][/DOUBLEPOST]
Tamam emeğe saygısızlık olurda param yokki alayım 44 lira falan birde fazla pahalı
Arkadaşlar Saygılar :) 1. o 44 TL Felan Degil 65 tl gibi € Görmediysen Gözlük Tavsiye Ederim İyi Günler - Çünkü Satın Aldım ?!.

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim :D Yandın Diyim Bu RİGİ Parasız aldın sahibi görürse muck muck ! :D[DOUBLEPOST=1401093267,1401093067][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar Saygılar :) 1. o 44 TL Felan Degil 65 tl gibi € Görmediysen Gözlük Tavsiye Ederim İyi Günler - Çünkü Satın Aldım ?!.
1. fiyatı salladım onu hesaplamakla uğraşamam birde 2. Gözlük işe yarıyormu çok biliyorsun gibi 3. Afferim oğluma benim maşallah satın almayı öğrenmişsin

AlpxTer

mc.airesblue.net
En iyi cevaplar
1
1. fiyatı salladım onu hesaplamakla uğraşamam birde 2. Gözlük işe yarıyormu çok biliyorsun gibi 3. Afferim oğluma benim maşallah satın almayı öğrenmişsin
1. senin hesaplamanla fiyat değiştiğini sanıyorsun hesaralde ? o zmn sana aferin 2. hesaplaman gerekiyor satın almak istiyorsan :)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amaan Burda Kavga var ama ben direk yorumumu söyleyip Aradan sızıcam.

Devam etmelisin Çok Güzel Yapmışsın. Ve Kesinlikle Ders vermen gerekir diye düşünüyorum :D
Yani biri bir şey yaptı mı ben öyle bir ilgiyle bakarım ki 100 kişiye kötü gelse bana güzel gelir. O yüzden çok güzel yaptın , ders vermelisin dedim :D

Bırakma Devam et.

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amaan Burda Kavga var ama ben direk yorumumu söyleyip Aradan sızıcam.

Devam etmelisin Çok Güzel Yapmışsın. Ve Kesinlikle Ders vermen gerekir diye düşünüyorum :D
Yani biri bir şey yaptı mı ben öyle bir ilgiyle bakarım ki 100 kişiye kötü gelse bana güzel gelir. O yüzden çok güzel yaptın , ders vermelisin dedim :D

Bırakma Devam et.
Çok saol.[DOUBLEPOST=1401098911,1401094446][/DOUBLEPOST]Güncel !!!