Hiç sevgilisi olmayanlar gelin

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Hepiniz yorum yapin da kaç kişiyiz görelim :)

belki yalnızım, evet belki hiç sevgilim olmadı ama mutluyum

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim yok :( seviyoz ama kız bakmıyo bile bana :( sonrada gelde kolaysa unut o kızı en az 1sene aklımdan çıkmıyo ne yaparsam yapiyim gözüne giremiyom :(:(:(:(:(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
I'm Alone!
Ve hiç sevgilim olmadı :(
Ama dert değil saten ihtiyacım da yok olsa ne yapıcağım ki onla?
Para israfı değilmi iki de bir bi yerlere götürüp onu eğlendirmek? kız eğlenicek diye kendimi strese sokmak neden?
Yazdıklarım öküzce olabilir fakat şu ana kadar hiçbir kıza açılmadım ben çünkü kendimde aşk duygusu olmadığını düşünüyorum
ve aşık olma günüm 3 gündür benim gerisi ise hiçbir şey hissetmem ben aksine karşıdakine karşı kötümser bakmak oluyor bende.
Karmaşık birisiyim neden bu kadar uzun bir yazı yazdım ben de anlamıyorum ve yalnızlığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum
eğer bütün hepsini okuduysan zamanını çaldığım için özür dilerim. Ben den bu kadar!

En iyi cevaplar
0
I'm Alone!
Ve hiç sevgilim olmadı :(
Ama dert değil saten ihtiyacım da yok olsa ne yapıcağım ki onla?
Para israfı değilmi iki de bir bi yerlere götürüp onu eğlendirmek? kız eğlenicek diye kendimi strese sokmak neden?
Yazdıklarım öküzce olabilir fakat şu ana kadar hiçbir kıza açılmadım ben çünkü kendimde aşk duygusu olmadığını düşünüyorum
ve aşık olma günüm 3 gündür benim gerisi ise hiçbir şey hissetmem ben aksine karşıdakine karşı kötümser bakmak oluyor bende.
Karmaşık birisiyim neden bu kadar uzun bir yazı yazdım ben de anlamıyorum ve yalnızlığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum
eğer bütün hepsini okuduysan zamanını çaldığım için özür dilerim. Ben den bu kadar!

şimdi ihtiyacın olmıyıcak ama ilerleyen zamanlarda baya ihtiyacın olucak ^_^