Snapshot Snapshot 14w06-07-08-10-11-17-18

ErenKanat03

Marangoz
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1400960947,1400960772][/DOUBLEPOST]
Ben Bukkit de ve spigot Da Kullanilan pluginlerde oluşan buglardan bahsediyorum OOooOOoo Söylemesi Bile uraştirici :)
Spigot çok fazla buga sahip yani önerim Bukkit.
Bu arada bende bazen buglar buluyom bunları Bukkit yapıcılarına bildirebilirsin.
İngilzce sorun değil Google Translate diye bir şey var :D .

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1400960947,1400960772][/DOUBLEPOST]
Spigot çok fazla buga sahip yani önerim Bukkit.
Bu arada bende bazen buglar buluyom bunları Bukkit yapıcılarına bildirebilirsin.
İngilzce sorun değil Google Translate diye bir şey var :D .
Bende Bukkit Tercih Ediyorum da Ben Bukkit Pluginlerinden Dolayi ortaya çikan hatalardan ve buglardan bahsediyorum :) Mesela ChestShop da Guncelleme ile Bug çikti İnsanlar Zengin oluyodu :D zaten bukkit bugu bulursam siteden bildiriyorum :)

ErenKanat03

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende Bukkit Tercih Ediyorum da Ben Bukkit Pluginlerinden Dolayi ortaya çikan hatalardan ve buglardan bahsediyorum :) Mesela ChestShop da Guncelleme ile Bug çikti İnsanlar Zengin oluyodu :D zaten bukkit bugu bulursam siteden bildiriyorum :)
Ben onu SkyDiamond da istemeden yakalndım.Arkadaşlara para verip onlara aldırtırıyodum dah bir ihanetçi arkadaş kendi ile beraber bizi banlattı.[DOUBLEPOST=1400961990,1400961925][/DOUBLEPOST]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Bu arada 14w20b ve 14w21b de ise sadece bug fix oldu onu bildireyim.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Emek hırsızlığının da bu kadarı,
Mcbaha.com bunları görmüyor sanma bunla alakalı yazı bile yazdı her şey gizli kalmaz[DOUBLEPOST=1401118947,1401118916][/DOUBLEPOST]Emek hırsızlığının da bu kadarı,
Mcbaha.com bunları görmüyor sanma bunla alakalı yazı bile yazdı her şey gizli kalmaz
Kaynak belirtilmiş dorumda.kardeşim dikatli oku

Tapatalk ile gönderildi

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
vay be 2-3 ay girmedik ne yenilikler olmuş şayet bu mapperler için iyi olacaktır ama customize bölümünü biraz uzman ve ingilizcesi iyi olan kişi için ideal bir ayar,ve isteyen herkes istediği biome'de oynayabilirler..[DOUBLEPOST=1401650185,1401650092][/DOUBLEPOST]
Evet B) Gercekten Bu Kadar Olacagını Sanmıyordum :aşık:
Tskkürler Notch :notch::notch::notch::notch: :D
bu arada Notch minecraft'ı geliştirmeyi kesti _jeb ve diğer arkadaşı yapıyor herhalde ve Notch başka oyun yapmak amacıyla kendi gelişmeyi kesti oyunu eğer kesmese şu an oyun daha güzel olabilirdi :D aynen 1.6 devrimi gibi