ByTheEfsane
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Olsun her zaman 10 kişi arsaında 6'sı cracklidirDiğer ülkelerde crackli server ve premium server oranlarına baksan anlarsın
Olsun her zaman 10 kişi arsaında 6'sı cracklidirDiğer ülkelerde crackli server ve premium server oranlarına baksan anlarsın
Sanmam cracklilerin %85'i oyunu bırakır.Geriye kalanlarsa oyuna almak zorunda kalır.Hem adam crackleri engellese köşeyi döner bu oyunun binlerce bağımlısı var oynamak için premium alırlar adam bir daha zengin olur![]()
Crackleri engellemek Mojang ekibinin 1 gününü almaz fakat eğer öyle bir şey olursa premium alacak kişi sayısı azalır. Bende bir zamanlar crack oynuyordum fakat şu anda 2 adet premiumum var. Eğer crack olmasaydı bu iki hesabı alacağımı sanmıyorum.Crackleri engellemek kolay olsaydı çoktan yapmıştı bence ._.
Neden ?Crackleri engellemek Mojang ekibinin 1 gününü almaz fakat eğer öyle bir şey olursa premium alacak kişi sayısı azalır. Bende bir zamanlar crack oynuyordum fakat şu anda 2 adet premiumum var. Eğer crack olmasaydı bu iki hesabı alacağımı sanmıyorum.
Crack aslında demo gibi mc'de.Neden ?
Kimse bir oyunun tam sürümünü denemeden o oyunu almak istemez, demo sınırlı olduğu için demodan fazla crack kullanılıyor, eğer aniden engellenirse oyunu gelecekte alacak kişiler almaz.Neden ?
hangi cümleden bahsediyon?
Senin de paran olsaydı seninde gözün dönerdi (daha fazla para) diye.Tek amaç daha fazla para kazanmak.