- En iyi cevaplar
- 0
Survivor 2014 hakkında yorumlarınızı burada yapabilirsiniz
Hakkaten merak ettim doğrusu 
Yiğit'in dünkü sokunulmazlık oyunudaki hareketlerini ona yakıştıramadım.Ama bütün kalbimle Yiğit'i tutuyorum.
Ahmet iyi ama çok yüzsüz. Serenayı gördüğüm zamanlarda hep ş*****.Tolganın zaten ne olduğu belli değilYiğit'in birinci olması zor maalesef. Artık Turabi yerini korur. İnşallah daha da düşmez.
Yalnız Merve bireysel dokunulmazlıkta ne büyük fark attı amaAhmet'i 10'a 3 yendi
Gönüllüler rahat, Merve kazanınca bence Serenay yazılmaz. Sen ne dersin
Ünlüler hakkında ne düşünüyorsun?
Ahmet iyi ama çok yüzsüz. Serenayı gördüğüm zamanlarda hep ş*****.Tolganın zaten ne olduğu belli değilMerver ?
Gökhan mı? Bilmiyom adam hiç yok gibi benim gözümde.Annem tutturdu ''En iyileri Gökhan'' diye.Bence işe yaramazın teki.Merve çok tipsiz (Çok ama çok çok çok)Merve bence 2 yüzlü. Hem Serenay'a kanka ayağına yatıyor hem de Ahmet'lere gidiyor. Serenaya acıyorum. Tolga'da haklısın, kızlara hain diyor, kendine bakmıyor. Ahmet ayrıca kendini çok rezil etti. (Vatozdan korkarak) Gökhan da çok pis birisi bence. Sence?
Gökhan mı? Bilmiyom adam hiç yok gibi benim gözümde.Annem tutturdu ''En iyileri Gökhan'' diye.Bence işe yaramazın teki.Merve çok tipsiz (Çok ama çok çok çok)
Bence Yiğit.Adam gibi adam.Zaten gönüllüler diye bir şey yok kiGökhan pisliğin teki. Turabi iyi sabretti adama. Merve konusunda göreceli olarak hak veriyorum. Yani Sero ile karşılaştırınca tipsiz (Sero adadaki en güzel kız bence); ama Sahra'dan 100 kat güzel bence. O Sahra'dan nefret ediyorum. Çünkü Sahra Turabi'ye çok pislik yaptı. Turabi de bayağı sabırlı adammış.
Sence? Ayrıca, kimin kazanmasını istersin?
Bence Yiğit.Adam gibi adam.Zaten gönüllüler diye bir şey yok ki![]()
Gönüllülerin yarısı zaten yarı ünlü.Yani. Adamlar bireysel oynuyor. Şimdi nasıl Falcao, Cavani, Messi, Suarez, Bale, Neymar ve Ronaldo'yu aynı takıma koyunca paslaşmazlar, Gönüllüler de aynı bu şekilde bence. Ertunga da zamanında liderlik yapamadı ki. Sahra takımı dağıttı. Bu yüzden Sahra'yı hiç sevmem.
Gönüllülerin yarısı zaten yarı ünlü.
İzlemem Ama Ben Ünlüleri tutuyor gibiyim. Biri Bana gönüllüleri tut derse kim bana hangisini tutuyorsun derse gönüllüler derim.
Ama eğer bana ünlüleri tut derseniz , kim bana hangisini tutuyorsun derse ünlüleri derim
Yani kısacası anca 1 - 2 bölüm izlemişimdir ondada ünlüler yenmişti o yüzden tutuyorum![]()
3 adamın survivor unu izlemiştim. Tolga idi sanırsam. Sakatlık ve hırsızılık yapıyorduİlk başta çok kazanırdılar. Şimdi ise o formdan eser yok. Hah dün de Serenay gitti. Tolga hala ordaBöyle giderse Tolga kazanabilir galiba. Herkesi eliyor
![]()
3 adamın survivor unu izlemiştim. Tolga idi sanırsam. Sakatlık ve hırsızılık yapıyordu![]()
Survivor'da bildiğim tek şey.
-Sahra'ya çakın. Herkes Sahra'ya çaksın.
Telefondan yazıyorum. Hatalı yazdıysam özür dilerim.