Sonic Heroes Yardım

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bir Süre Önce Sonic Heroes Yüklemiştim.Yüklemeden Önce Özelliklerimin Yettiğini Gördüm Ancak Açmaya Çalıştığımda Ekran Siyah Oluyor Sonra Masaüstüne Gelim Sonic Heroes Çalışmayı Durdurdu Diyor Hiçbir Ek Hata Vermiyor Sadece Çalışmayı Durdurdu Diyor Yardım Edebilirmisiniz?

KadirTan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önclikle Burası Sonic Forum Değil Başka İşlerini Başka İlgili Forumlarda Arıyabilirsin!
Sorun Çözüm: Uygulamaya Sağ Tıkla-Uyumluluk Sorunu Gider-Önerilen Ayarları Kullan-Ayarları Kaydet-Yönetici Olarak Çalıştır. @yunus809

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önclikle Burası Sonic Forum Değil Başka İşlerini Başka İlgili Forumlarda Arıyabilirsin!
Sorun Çözüm: Uygulamaya Sağ Tıkla-Uyumluluk Sorunu Gider-Önerilen Ayarları Kullan-Ayarları Kaydet-Yönetici Olarak Çalıştır. @yunus809

Kardeş burası konu dışı !
Farkındaysan burada istediğini paylaşabilirsin. Ama konuyu bu yerde değil oyun konsolunda açması gerekir.
Forumu daha iyi tanı :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bendede aynı sorun olmuştu abim çözmüştü :D
Bu arada ben SonicHeroes'i de bitirdim :3
sana bi öneri bütün chaos emerald ları team rose ile al onlarınkisi çok basit

KadirTan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@ByLike77 Doğrudur Yeterli Bilgim Yok Yanlız Daha Yeni Açmamın Sonucudur.
Perşembe Günü Açtım Dikkatine!

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Yüzden Konu Dışı Genele Yazdım Tabi Admin Oyun Konsoluna Aldı Hatamı Düzelttiği İçin Teşekkürler
+İşe Yaramadı

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
Çözüm oyunu yerel disk C ye yükle bitti.

Ayrıca noliyir burda