Multiverse Serverimde Sorun Yaşıyorum

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar daha öncede bir soru sormuştum cevabını alınca bir sorunumu daha sormak istedim ben skyblock ve faction olarak multiverse ile server açtım fakat su sıkıntılarım var:
Adamlar örneğin faction da /spawn yazınca lobiye gidiyor fakat ben faction bölümünün mapının spawnına gitmesini istiyorum.
Lobi de mesela elinde bir elmas olacak ona tıklayınca minigame hungergame gibi bir sekme açılacak tıklayınca oraya gidecek
Faction kısmında warp eklemek istiyorum fakat eklediğim warplar skyblockta /warp yazınca da gözüküyor bunu nasıl engellerim
Adamların /lobi yazınca lobiye gitmesini hangi plugin ile sağlayacağım
lobide giriş esajı nasıl ekleyeceğim
umarım bu konu sayesinde bu sorunlardan birini yaşayan arkadaşlarında sorusu cevap bulur yardım bekliyorum.

Son düzenleme:

pentaulg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim şu fact spawni na gitmek icin zor biraz ama full anlatayım ilk önce facta ayrı skyblocka ayrı grouplar vardır umuyorum mesela skyblockta bir oyuncunun groupu [SkyblockOyuncusu]Pentaulg gibi factionda [FactionOyuncusu]Pentaulg gibi ilk önce gidiceksin nereye fact spawn yapmak istiyorsan tam orada ./spawn skyblockoyuncusu yazarsan adı skyblockoyuncusu olan groupa spawn ayarlar mesela factionoyuncusu oraya gelemez ./spawn yazarak , ve Skyblockoyuncusu grubundakiler /spawn yazarlarsa oraya gelirler çok karışık oldu ama umarım işine yarar .. Kısaca ./spawn Grupismi yazarsan grupismi ne yazdıgın varolan grup ./spawn yazdıgında oraya gelecektir

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim şu fact spawni na gitmek icin zor biraz ama full anlatayım ilk önce facta ayrı skyblocka ayrı grouplar vardır umuyorum mesela skyblockta bir oyuncunun groupu [SkyblockOyuncusu]Pentaulg gibi factionda [FactionOyuncusu]Pentaulg gibi ilk önce gidiceksin nereye fact spawn yapmak istiyorsan tam orada ./spawn skyblockoyuncusu yazarsan adı skyblockoyuncusu olan groupa spawn ayarlar mesela factionoyuncusu oraya gelemez ./spawn yazarak , ve Skyblockoyuncusu grubundakiler /spawn yazarlarsa oraya gelirler çok karışık oldu ama umarım işine yarar .. Kısaca ./spawn Grupismi yazarsan grupismi ne yazdıgın varolan grup ./spawn yazdıgında oraya gelecektir
saol kardeşim şimdi buldum harikasın :D
edit: fakat adamlar lobiye nasıl geri döncekler yani /lobi komutu nasıl oluyor

pentaulg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
saol kardeşim şimdi buldum harikasın :D
edit: fakat adamlar lobiye nasıl geri döncekler yani /lobi komutu nasıl oluyor
onun için sordugun sorulardan birini bulman gerekiyor :/ yani /lobi yazınca belirledigin yere dönmeyi üzgünüm ama bu kadar biliyorum

birde şu warp yazınca görünme sorunu onuda yine ayrı gruplara hangi warpların yetkisini vermek istiyorsan onu vererek halledebilirsin

pentaulg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır essentialsla ilgisi yok diye biliyorum sadece groupmanagerden permissions yazarak ayarlıyorsun ama suan nasıl ayarladıgımızı unuttum üzgünüm araştırırsan bulursun mutlaka

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır essentialsla ilgisi yok diye biliyorum sadece groupmanagerden permissions yazarak ayarlıyorsun ama suan nasıl ayarladıgımızı unuttum üzgünüm araştırırsan bulursun mutlaka
tmm kardes su /lobi yi arastırıorum yardımın için teşekürler oldu bu /spawn işi

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardes /lobby yazarak gidebiliyorum mycommand ile nasıl /lobi ye dönüştürebilirim