Kurulacak Olan HardFaction Sunucu Kimler Gelir

OxygenG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
CreeperCraft HardFaction Sunucu
Sunucu özellikleri
kişi sınırı Belli Deil
0 lag garantisi
1.7.x desteği

Ram Belli Deil
7/24 açık Olacaktir.
Kurucular - (Skype)
deathtag- (lord.gaming1)

hiçbir türlü alım yoktur.

Oyun Özellikleri

Lapis ve arsa sistemi yoktur. her şey Hardfaction üzerine kurulmuştur. Faction kurmak Paralidir. İtem yağdırma kesinlikle yoktur. Eventler düzenli bir şekilde yapılıcaktır. Ekonomi Tarla ve jobs üzerine kurulmuştur.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Event olmamalı
2- Factions olmamalı
3- VIP olmamalı

Senin söylediklerin + bunlar olursa gelirim...

OxygenG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1- Event olmamalı
2- Factions olmamalı
3- VIP olmamalı

Senin söylediklerin + bunlar olursa gelirim...
1 Event Vardir.
2 Faction Vardir. Hard Ama
3. VIP Vardir. Vip MegaVip UltraVip

Sunucumuz Daha Kurulmamistir.. Kurulunca Tam Reklam Atacam Spawn Orman Hammadde Felan[DOUBLEPOST=1401272827,1401272331][/DOUBLEPOST]Gelen'leri Bekleriz Fakat Sunucu Acik Deildir Para Sıkıntımız Vardir..

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Event Vardir.
2 Faction Vardir. Hard Ama
3. VIP Vardir. Vip MegaVip UltraVip

Sunucumuz Daha Kurulmamistir.. Kurulunca Tam Reklam Atacam Spawn Orman Hammadde Felan[DOUBLEPOST=1401272827,1401272331][/DOUBLEPOST]Gelen'leri Bekleriz Fakat Sunucu Acik Deildir Para Sıkıntımız Vardir..

VIP ile oyuncu kaybedersiniz MCSG de bulunan donator sistemini kullanmalısınız. Örneğin MCSG de diamond, altın ve demir donator varmış (donatorluk varda premium olmadığımdan tam adlarını bilmiyorum) Ayrıca illaki VIP leri yapsanız bile aşırı güçlü (over povered) yapmayın. 1 Stack Enchanted Golden Apple, Koruma-10 set gibi... Ayrıca edit satmayın. Sadece tavsiye uygulamak size kalmış :)

OxygenG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
VIP ile oyuncu kaybedersiniz MCSG de bulunan donator sistemini kullanmalısınız. Örneğin MCSG de diamond, altın ve demir donator varmış (donatorluk varda premium olmadığımdan tam adlarını bilmiyorum) Ayrıca illaki VIP leri yapsanız bile aşırı güçlü (over povered) yapmayın. 1 Stack Enchanted Golden Apple, Koruma-10 set gibi... Ayrıca edit satmayın. Sadece tavsiye uygulamak size kalmış :)
Edit Satisi Felan Olmayacaktir Vip Koruma2 Set Megaya Koruma3 Ultraya Koruma 4 Set. Normal Oyuncuda Yapabilir Koruma 4 dü Ench Ant İLe Warp avcida Level Kasabilir.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Edit Satisi Felan Olmayacaktir Vip Koruma2 Set Megaya Koruma3 Ultraya Koruma 4 Set. Normal Oyuncuda Yapabilir Koruma 4 dü Ench Ant İLe Warp avcida Level Kasabilir.
Ben sadece tavsiye verdim dediğim gibi groupmanager'den anlıyorum ve donator sistemli groupmanagerim hazır. Donator özelliklerini yazıyorum:
DemirDonator: 5 k para, kit demirdonator, 1 efekt.
AltinDonator: 7.5 k para, kit altindonator, 2 efekt.
ElmasDonator 10 k para, kit elmasdonator, 3 efekt.

Kit Demirdonator: Demir kılıç.
Kit Altindonator: Darbe 1 demir kılıç.
Kit Elmasdonator: Darbe 1 elmas kılıç.

Tabii ki siz de istekte bulunursanız ona göre düzenlerim.