faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
yazılıda nerelerden çıkıcak hocamcümle yanlışdoğrusu I'm going to go Alanya olacak bunu planlamışssın going to future kullanman lazım
yazılıda nerelerden çıkıcak hocamcümle yanlışdoğrusu I'm going to go Alanya olacak bunu planlamışssın going to future kullanman lazım
Özür dilerim ama ben seni kurtaramam sadece lanet olası okul günü için ******* edebilecek kadar cahilsen senin le hiç uğraşıp boşuna strese giremem kardeş.
Tek diyeceğim Allah'a yönel ve hayatını küçümseme ******* edince kurtulmuyacaksın daha beterini bulucaksın ******* korkaklıktır cahilliktir fakat her gelen dertle baş etmek mertliktir cesaretli olmaktır ve ayrıca seni güçlü yapar eğer hayatına ve canına değer vermiyorsan sen gerçektende cahilsin demektir kardeş.Kusura bakma ama kendine bir çeki düzen verirsen senin için çok iyi olur.Ben den bu kadar.
o ha sandalyeye yapışır![]()
İngilizce katliamı!cümle yanlışdoğrusu I'm going to go Alanya olacak bunu planlamışssın going to future kullanman lazım
artık koltuktan lazerle alırlar seniyapışıcazkoltukta uyku, koltukta oyun
Koca yaz koltuktan kalkmak yok
![]()
tüm konular var evladım, tenslere iyi çalış fiillerin 2. hallerine ezberleyazılıda nerelerden çıkıcak hocam![]()
Ben de onları oynayacağımOkula gitmeyeceğimBundan iyi ne olabilir ki? (ve bol bol adventure map yapacagım..)
Ben de onları oynayacağım![]()
Maalesef Skype'ım yok başka bir yerden iletişime geçebilirizSkype eklersen programlama konusunda yardımlaşabiliriz. Herkes için geçerli. Skype adresim fatihrr12