Yeni Minecraft Projem: Farklı Köyler (SORU, ÖNERİ)

Nether köyümün üstü açık mı kapalı mı olsun?

• Kullanılan toplam oy
    10

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, yeni bir projeye başladım. Farklı köyler yapıyorum. Sırada Nether köyüm var. Ama kararsız kaldım, Nether köyüm açık mı olsun, yoksa 10 blok yükseklik yapıp kapatayım mı? (NOT: Köyün alanı -50 C'lik buz dağları ve köye 2 günde bir kar yağıyor. Nether'de kar olmaz, değil mi? Yoksa ilginçlik amacıyla olsun mu?)

• Beğen
Reactions: DIO

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nether'de bir köy? -50 Derecelik buz dağları? B) Güzel olabilir, Köylüleri summon kodları ile editle ki daha değişik olsun. Ama çok abartma bence.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

zaten yeri ruh kumuyla yapıcam :D mesele üstü.[DOUBLEPOST=1401378906,1401378560][/DOUBLEPOST]
Nether'de bir köy? -50 Derecelik buz dağları? B) Güzel olabilir, Köylüleri summon kodları ile editle ki daha değişik olsun. Ama çok abartma bence.

sağol :) Bi denerim bakalım. Şu anda yapıları (ev, kitapçı, demirci, kilise) yapıyorum, görüşlerinize hala açığım. Biraz garip olabilir, ilk projem. Orjinal köylere göre yapıyorum, biraz garip kaçtı. Yarın oyundan bi resim atarım boş kalırsam.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
zaten yeri ruh kumuyla yapıcam :D mesele üstü.[DOUBLEPOST=1401378906,1401378560][/DOUBLEPOST]

sağol :) Bi denerim bakalım. Şu anda yapıları (ev, kitapçı, demirci, kilise) yapıyorum, görüşlerinize hala açığım. Biraz garip olabilir, ilk projem. Orjinal köylere göre yapıyorum, biraz garip kaçtı. Yarın oyundan bi resim atarım boş kalırsam.
Bu günde atabilirsin :)

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
üstü açık olsun ama karlar yere 5-10 blok kadar yaklaşınca erisin yani havada kar olsun ama yerde birikmesin eğer böyle bir şey olmuyorsa yerde biriken karın yerine hava koyacak bir şey yap(ısıdan yer kar tutmuyor gibi)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler ilk resimler (% 0.5 tamamlandı):

Bedrock Köprüsü: (alta su mu lav mı koyayım?)

Köydeki çalışmalarım:

Buz dağlarının bazılarını yıktım, bu yüzden en yakın buz dağı soldaki. Ve sağdaki de çöl köyümden bir parça.

Köyün kapısı ve girişi:

Galiba pek güzel olmadı ama yapalım gene de.

Doku paketi: Minecraft Enhanced 256x

üstü açık olsun ama karlar yere 5-10 blok kadar yaklaşınca erisin yani havada kar olsun ama yerde birikmesin eğer böyle bir şey olmuyorsa yerde biriken karın yerine hava koyacak bir şey yap(ısıdan yer kar tutmuyor gibi)

bakarım belki alta bi ışık taşı koymayı denerim. öncelik yapılarda :D Sağol, bu fikrini değerlendiricem.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Beyler ilk resimler (% 0.5 tamamlandı):

Bedrock Köprüsü: (alta su mu lav mı koyayım?)

Köydeki çalışmalarım:

Buz dağlarının bazılarını yıktım, bu yüzden en yakın buz dağı soldaki. Ve sağdaki de çöl köyümden bir parça.

Köyün kapısı ve girişi:

Galiba pek güzel olmadı ama yapalım gene de.

Doku paketi: Minecraft Enhanced 256x

bakarım belki alta bi ışık taşı koymayı denerim. öncelik yapılarda :D Sağol, bu fikrini değerlendiricem.
köprü altına lav koy bence ama dikkat et nether taşı dolu heryer iyi önlem al :)
köyün kapısının oradaki duvarların hepsini nether taşı yerine nether tuğlası falan gibi değişik şeyler koyarsan görüntü daha güzel olur

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
köprü altına lav koy bence ama dikkat et nether taşı dolu heryer iyi önlem al :)
köyün kapısının oradaki duvarların hepsini nether taşı yerine nether tuğlası falan gibi değişik şeyler koyarsan görüntü daha güzel olur

sağol zaten önlemi alıcam, nether taşlarının altına ekstradan ışık taşı koyucam :D Ama tuğlayla değiştiririm belki. Nether taşını belki de demirci ve kiliselerde kullanırım. Kendime ev de yapıyorum her köyde :)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bedrock köprüsüne tahta çit değil taş duvar koy. Tahta olduğu için çitler kolayca tutuşabilir.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kilise mi :o