wither skull

Lquid

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba millet burada size bir soru sormak için konu açtım sorum şu

survival oynarken nether da wither skeleton'ları hard moddamı öldürsem içinden wither skull düşer yoksa east mod'damı :ha: şimdi ne alaka diye sorucaksınız east moda alsam oyun kolay olcağı için hemen wither skull düşebilir ama ya east da olduğu için düşmesse saatlerdir nether dayım normal modda sadece 1 tane düşştü neyse çevaplarınızı bekliyorum -Bye Bye-

Not: klavyenin üstüne kahve döktüm yazım hatları için kusura bakmayın

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorluk mobların düşürdükleri itemlerin miktarına ve düşme ihtimaline etki etmemektedir.
Ayrıca zorluk seviyesi mobların ne kadar çok veya ne kadar hızlı spawnlanacağını da etkilememektedir.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Zorluk mobların düşürdükleri itemlerin miktarına ve düşme ihtimaline etki etmemektedir.
Ayrıca zorluk seviyesi mobların ne kadar çok veya ne kadar hızlı spawnlanacağını da etkilememektedir.
Peki zorluk modu neyi etkiliyor?

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorluk sadece mob gücünü ve spawn rate (doğma hızı/çokluğu)nu etkiliyor[DOUBLEPOST=1401385052,1401384931][/DOUBLEPOST]Bilmiyorsanız diye söylüyorum. Bir zorluk modu daha vardır adı Hardcore'dur. Bu oyunu çok zor bir hale getirir. zorluk seviyesi zora kilitlidir ve ölünce bir daha canlanamazsınız (ve oynarken can barınızdaki kalplerede gözler oluşur)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorluk sadece mob gücünü ve spawn rate (doğma hızı/çokluğu)nu etkiliyor[DOUBLEPOST=1401385052,1401384931][/DOUBLEPOST]Bilmiyorsanız diye söylüyorum. Bir zorluk modu daha vardır adı Hardcore'dur. Bu oyunu çok zor bir hale getirir. zorluk seviyesi zora kilitlidir ve ölünce bir daha canlanamazsınız (ve oynarken can barınızdaki kalplerede gözler oluşur)
Zorluk mobların doğma hızını etkilemez. Fakat Regional Difficultly etkiliyor mu onu bilmiyorum. Regional Difficultly bir chunkun kendi zorluğudur. O chunkta ne kadar vakit geçirilirse ve ne kadar çok kişi varsa o kadar artar. Eğer Regional Diificultly spawnlanma hızını etkiliyorsa kalede bir süre sonra daha seri spawnlanmaya başlarlar.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
''Yanlış ! Yanlış ! Yaanlış !''

Ayrıca mobların kaç blok yakında doğacağınıda belirler.

Not : Daha fazla düşmesini istiyorsan ganimet kılıç kullan baya işe yarıyor.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Yanlış ! Yanlış ! Yaanlış !''

Ayrıca mobların kaç blok yakında doğacağınıda belirler.

Not : Daha fazla düşmesini istiyorsan ganimet kılıç kullan baya işe yarıyor.
Ganimet konusunda haklısın ama yanlışlık konusunda yanılıyorsun. Hata yapmamak için bu yorumları yazmadan ilkinde yarım saate yakın araştırma da yaptım. İkincide de belki yanlış gördüm araştırırken diye yeniden göz gezdirdim. Uydurma bilgiyle gelmiyorum. Ne kadar yakında doğacağı derken bu konuda tek bildiğim 128 blok ötedeki ghast ve bosslar hariç mobların despawn olup ya 32 ya da 64 blok olacak bir uzaklıktakilerin belirli bir sürede belirli bir ihtimalle despawn olma ihtimalleri var.

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya da bi mod vardı chunk loader diye bi item var modun içinde hangi mod bilmiyom. Onu koyarsan chunklar sürekli orda kaldığı için doğmaya devam edebilirler ama etmeyedebilirler mobların spawnlanma şartlarını pek bilmiyorum[DOUBLEPOST=1401860431,1401860399][/DOUBLEPOST]yani doğmaları için sen mi orda olmalısın yoksa chunklar mı yüklenmiş olmalı?

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya da bi mod vardı chunk loader diye bi item var modun içinde hangi mod bilmiyom. Onu koyarsan chunklar sürekli orda kaldığı için doğmaya devam edebilirler ama etmeyedebilirler mobların spawnlanma şartlarını pek bilmiyorum[DOUBLEPOST=1401860431,1401860399][/DOUBLEPOST]yani doğmaları için sen mi orda olmalısın yoksa chunklar mı yüklenmiş olmalı?
Chunk Loader ChickenChunks modunda var. Mobların spawnlanması ve diğer işlerin yürümesi için chunkların yüklenmiş olması gerekiyor.