factionsRPG sunucum icin....

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar,

Temmuzda acacagim factionsRPG sunucum icin aradigim tonla plugin vardi ve 1 aylik arastirmalarim sonucunda bulamadigim sadece 2 adet pluginim kaldi bunlari goreniniz, duyaniniz veya bileniniz var ise lutfen yazin...
1-a) Anvil uzerinde ornek vermek gerekirse koruma 3 ile koruma 3 kitap yan yana koyuldugunda koruma 4 olur fakat koruma 4 ile kormua 4 birlestirildiginde (ki birlesmiyor :)) koruma 5 olmuyor malesef, bu tarz isleri gorebilecek bir plugin ariyorum keskinlik 5 ile 5 birlestirildiginde keskinlik 6 uretilebilmeli ve bunlarin hepsi icin ayri bir permission gerkmeli boyle bir plugini piyasada bulamazsam bir developer arayisi icerisine girecegim bu plugin icin para vermeye bile ragziyim cok lazim.
1-b Ilk dedigim yok ise alternatif olarak oyuncularimin para ve permission ile birsekilde kendi kendilerine extrem echantmentler yapabilmeli komut, tabela vsvs.

2) Ikinci aradigim plugini anlatmak gerekirse 4 tane gurup oldugunu dusunelim A, B, C, ve D bu guruplardan A ile B pvp atabilmeli C ilede D fakat A-B nin C-D ile pvp atmasini onlemek istiyorum nasil ?

Klavyemde turkce karakter yok ve noktalama isaretleri konusunda biraz ozurluyumdur kusuruma bakmayin lutfen :)[DOUBLEPOST=1401300262,1401135012][/DOUBLEPOST]Hicmi bileniniz duyaniniz yok ya :(

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 - Dediğin çok zor. (şöyle olabilir mi elinde bir kılıç olacak ve ./buyu komutunu girince menü açılacak menüde kitaplar olacak yani 1 - kitap keskinlik ona tıklayınca kılıça keskinlik ilave edilecek?)
2 - GroupBasedPVP

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1 - Dediğin çok zor. (şöyle olabilir mi elinde bir kılıç olacak ve ./buyu komutunu girince menü açılacak menüde kitaplar olacak yani 1 - kitap keskinlik ona tıklayınca kılıça keskinlik ilave edilecek?)
2 - GroupBasedPVP
Supersin cok sagol su ilkte bahsettigim pluginide yazabilirmisin acaba ?[DOUBLEPOST=1401724862,1401387300][/DOUBLEPOST]@GreenArrow soyledin gittin heyecanla bekliyorum cevabini :)