SERVERDE YAPTIĞIM BİR KALE :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok torhclu ve sade sadece taş değilde odun falanda kullansaydın güzel olabilirdi

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Serverda verilen alanı tamamen kullanmışsın. Daha iyi bir dış cephe için bence biraz daha küçük yapıp etrafını dekore etmeliydin. Ama sende haklısın hani o kadar küçük arsada nasıl dekorasyon yapcaksın :) Bence Flat Map'te daha çok uğraşarak yeni bir kale daha yapmalısın. Ama bu tür kaleler görmeye alıştık daha farklı şeyler yapmaya çalış. Başlangıç için bence orta seviyede bir yapı.

Mozleron

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverda verilen alanı tamamen kullanmışsın. Daha iyi bir dış cephe için bence biraz daha küçük yapıp etrafını dekore etmeliydin. Ama sende haklısın hani o kadar küçük arsada nasıl dekorasyon yapcaksın :) Bence Flat Map'te daha çok uğraşarak yeni bir kale daha yapmalısın. Ama bu tür kaleler görmeye alıştık daha farklı şeyler yapmaya çalış. Başlangıç için bence orta seviyede bir yapı.
sağol kardeş

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Kaleye biraz detay eklemeyi dene. Ve tek renk genelde sıkar, taş tuğlanın yanında taş basamak (stoneslab - gri renkteki yarım blokluk basamak), kuvars ve odun da kullanmayı dene. Böylece daha hoş bir görüntü elde edersin.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
En azından kendi emekleriyle bir şeyler yapmaya çalışanlara saygı duyuyorum. Kaleye gelirsek detaysizlik ve olculerdeki uyumsuzluk göze çarpıyor daha yüksek yapıp daha farklı (stonebrick ve türleri) bloklar kullanmani öneririm :)

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mozleron

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En azından kendi emekleriyle bir şeyler yapmaya çalışanlara saygı duyuyorum. Kaleye gelirsek detaysizlik ve olculerdeki uyumsuzluk göze çarpıyor daha yüksek yapıp daha farklı (stonebrick ve türleri) bloklar kullanmani öneririm :)
söylediklerine bir şey demem ama en dikkat ettiğim şey simetri ve ölçüdür ben ölçüsüzlük görmüyorum tam olarak neresinde :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Mesela surların boyu kısa :)

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi