skincrafttı seviyom ve hep onda yapıyom obürleri saçma geliyo ama bildiğin varsa söyle kardeş bi bakayımgüzel olmuş fb ve bjk güzel fakat steve yapmasan bide skincraftın skinleriyle yapmasan daha ilgi çeker. böyle yaparsan "adam noob ya skin çizemiyo gidip skincraftın derisini kullanıo" der kendine özgü birşeyler kullan![]()
novaskin önerim ama skincraftta kal skincraft pro fakat derisini kulanma.skincrafttı seviyom ve hep onda yapıyom obürleri saçma geliyo ama bildiğin varsa söyle kardeş bi bakayım![]()
nova skini sevmiyom kardeş çünkü kolları bacakları aynı yapıyo sağa naptıysan solada onu yapıyo o yüzden skincrafttada nasıl deri seçmiyeyim anlamadım bide robot var onlamı yapayımnovaskin önerim ama skincraftta kal skincraft pro fakat derisini kulanma.
ya kardeş skincraftın derilerini kullanma skincrafttan kendin yap diyorum.nova skini sevmiyom kardeş çünkü kolları bacakları aynı yapıyo sağa naptıysan solada onu yapıyo o yüzden skincrafttada nasıl deri seçmiyeyim anlamadım bide robot var onlamı yapayım![]()
ha tamam kardeş denerim bide küp sanatındaki konularıma baksan sevinirimya kardeş skincraftın derilerini kullanma skincrafttan kendin yap diyorum.