Ram Sorunu :/

DarTLeFT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim pc 8 ram.Ama minecraft launcherde ram verince mesela 4-5-6 GB. java virtual machine launcher hatası veriyor.en fazla 1 ram verince oyuna giriyor.diğer gereksiz bütün uygulamaları kapatıyorum.bilgisayar özelliklerindende veriyorum.ama nafile.8 ramım olmasina rağmen 1 veriliyor en fazla.bunun sebebi nedir?Şimdiden bütün cevaplıyanlara teşekür ederim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[DOUBLEPOST=1401273455,1401271982][/DOUBLEPOST]Yokmu bilen? :/

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
64 bit javayı indirin ve kurun. Sonra MineCraft'ı RAM verdiğiniz yerden 64 bit javayı kullanamsı için tekrar ayarlayın. Sonra GB kısmını ayarlayabilirisniz.

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım gördüğün gibi BİT'in 64 bit. Ancak sen 32 BİT Java kullanırsan bu tür hatalarla karşılaşman çok doğal. şu an ki Java'yı kaldır ve 64 BİT Java yükle. İyi forumlar.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşım gördüğün gibi BİT'in 64 bit. Ancak sen 32 BİT Java kullanırsan bu tür hatalarla karşılaşman çok doğal. şu an ki Java'yı kaldır ve 64 BİT Java yükle. İyi forumlar.
32 bit javayı kaldırmasına hiç egrek yok. Sadece tek yapması egrek yükledikten sonra MineCrafttan 64 bit java dizinini ayarlaması.

DarTLeFT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde sorunu çözdüm.7 GB ram verdim oyun uçuyo şu an :D

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
7 gb ram vermeni tavsiye etmem benim 1gb ram vardi 1gbyi verdim harddisk yandi tavsiye etmemm

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
7GB verdiysen o zaman chunklar da çok hızlı yükleniyordur değil mi?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Evet Öyle.
1GB Versem Bile Oyun Hızlı Çalışıyor Bende :D
Ne kadar GB o kadar kasma diyorum ben. Nedeni ise verdiğin RAM miktarına göre chunkların yüklenme hızı. 7 GB verdiysen chunklar uçuyorudr şu an :D O da işlemcini zorlar. Fakat işlemcin iyi olduğundan dolayı kasma falan olmuyor sende sanırım. Neyse hayırlı olsun sorunun çözülmüş güle güle oyna ^.^

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ne kadar GB o kadar kasma diyorum ben. Nedeni ise verdiğin RAM miktarına göre chunkların yüklenme hızı. 7 GB verdiysen chunklar uçuyorudr şu an :D O da işlemcini zorlar. Fakat işlemcin iyi olduğundan dolayı kasma falan olmuyor sende sanırım. Neyse hayırlı olsun sorunun çözülmüş güle güle oyna ^.^
Şomuçta chunk dediğimiz şey 16*16 lık bir bölüm değil mi nesi zorlanacak Hmm aslında aklıma bir fikir geldi mcye bir ara 15 gb ram vereyim bakalım kacasak mı?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk