Optifine Ve Modlar [Lütfen Yardım !!!]

Rage__Monster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkdaşlar ben 1.7.2'de Optifine İle Normal Modları (Not Enough İtems vs.) Birlikte Oynamak İstiyorum Ama Ne Kadar İnternette Aradıysamda Bulamadım. Ve Konu Açmaya Karar Verdim Lütfen Yardım Eder misiniz ?
Bunu Yaparmıyım Yapamazmıyım Emin Değilim Ama Modpacklerde Optifine Yüklü Oluyordu.;
[Lütfen Yardım Edin !!!]

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Anlatır mısın ben yapmaya çalıştım ama olmadı
Minecraft 1.7.2 forge mod installeri google den aratın indirin sonra yükleyin minecraft açın sonra .minecraft klasörünün içinde mods klasörü oluşacak sonra istediğiniz modları buraya atın bide launcher sürümünden forge yi seçmeyi unutmayın[DOUBLEPOST=1401562415,1401562350][/DOUBLEPOST]Optifine galiba forgesiz yükleniyordu direk tiklanıp yükleniyor du

Rage__Monster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.7.2 forge mod installeri google den aratın indirin sonra yükleyin minecraft açın sonra .minecraft klasörünün içinde mods klasörü oluşacak sonra istediğiniz modları buraya atın bide launcher sürümünden forge yi seçmeyi unutmayın[DOUBLEPOST=1401562415,1401562350][/DOUBLEPOST]Optifine galiba forgesiz yükleniyordu direk tiklanıp yükleniyor du
Ben Forge Falan Yükledim Modlarda Var Çalışıyor Modlar Optifine'da Yükledim Oda Zaten Installer Yükledim Sonra Launcherden Forge'u Seçtim Açtı Ama Sadece Modlar Var. Benim İstediğim Modları Oynarkene Optifine'ıda Kullanıyım .Lütfen Yardım edin !!!!!!!!!

Son düzenleme: