Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
inanıyorum çünkü biçok belirtisi var.[DOUBLEPOST=1401470116,1401470040][/DOUBLEPOST]
Uzaylılara inanmayanlar "Galaxy 11: Training" videosuna baksın. Uzaylılara karşı hazırlık yapılıyor. Onlar gelecek. Ve Dünyayı ele geçirmek isteyecekler.
evet doğru söylüyorsun+insanlar bu sayfayı uzaylılarla iletişim kurma yolunu ararken bulmuş :D

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evren yokken güneş sistemi nasil var oluyor ?
Anlatmak istediğim, evren daha da yaşlı. Yaşını bilemezsin. 14 Milyar Yıl, bilinen kadarı ile sadece güneş sistemimizin doğuş yaşı. Evren daha önceden olur tabi.[DOUBLEPOST=1401526326,1401526276][/DOUBLEPOST]
Şu anki teori ve gözlemler, Evren'in yaşının 13,5 ile 14 milyar arası olduğunu önermektedir
Bu teoriye göre Güneş Sistemi 4,6 milyar yıl önce dev bir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
çökmesi sonucu oluşmuştur.
I'm winner!
4,6 Milyar Zaten Dünya'mızın Yaşı... Allahım... Nedeeeeğn!.

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim bir teorim var :D. Dünyadaki insan sayisi git gide artiyor en sonunda dünyaya sigmiyicaz bence bazilari başka gezegende yaşiyabilir :D O yüzden inanmiyorum uzaylilara

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim bir teorim var :D. Dünyadaki insan sayisi git gide artiyor en sonunda dünyaya sigmiyicaz bence bazilari başka gezegende yaşiyabilir :D O yüzden inanmiyorum uzaylilara
Şu an dünyadaki bütün insanları Everest'in kalıbına (Everest'i bir kalıp olarak düşün. "İnsandan dağ" da o kalıbın içinde) soksak Everest'in yarısı bile değiliz. Vsauce izlemeni öneririm YouTube'da.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım Şey Neden Uzaylıları Hep İnsanlardan Üstün Tutuyorlar -,-
Aslında tam olarak öyle değil, bizim bildiğimiz uzaylılar kesinlikle bizden üstün, mantıklı düşün bu sistemde bizden başka kompleks bir canlı yoksa başka sistemlerde olmalılar. Peki gezegenler arası yolculuk bile zorken sistemler arasında yolculuk? Bunun için çok yüksek bir teknoloji gerekir. Yani eğer biz bir uzaylı gördüysek o kesinlikle onların teknolojisi bizimkinden yüksektir.

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nokia E72 imde Sims 3 Free Edition Oynarken Arkana Bak Diyo (İngilizce Diyor) Arkamda Bİşe Var diye Korkuyom :D Olmayınca Sinirleniyom :D :D[DOUBLEPOST=1401533946,1401533855][/DOUBLEPOST]
adam hangi gün atmış baksana bi. belki forumu bırakmıştır ellerini boşa yormuşsun.
Olsun Ben Yinede Yazmış Olayım :D

Son düzenleme:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Nokia E72 imde Sims 3 Free Edition Oynarken Arkana Bak Diyo (İngilizce Diyor) Arkamda Bİşe Var diye Korkuyom :D Olmayınca Sinirleniyom Karakterimi Tuvalete Yolamıyom Yere Ediyo :D[DOUBLEPOST=1401533946,1401533855][/DOUBLEPOST]
bu pofil mesajı özel mesaj gibi yerlerde paylaşılır. uyarı yemeden sil bence

edit:çok komik A:sasssSA:SADSSA:DDDDDDDDDDDDDAS:DSAD:DAS:AD:

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında tam olarak öyle değil, bizim bildiğimiz uzaylılar kesinlikle bizden üstün, mantıklı düşün bu sistemde bizden başka kompleks bir canlı yoksa başka sistemlerde olmalılar. Peki gezegenler arası yolculuk bile zorken sistemler arasında yolculuk? Bunun için çok yüksek bir teknoloji gerekir. Yani eğer biz bir uzaylı gördüysek o kesinlikle onların teknolojisi bizimkinden yüksektir.
"Teknoloji" kavramı, eğer onların yaşadıkları dünyaların materyalleri bizden farklı çalışıyorsa üstündür. Aksi takdirde onların neye benzediğini ve ya ne kadar zeki olduklarını bilemeyiz.