creepeskeleton
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar minecraft 1.5.2 indirdim bad video cards hatası alıyorum çözüm bulun lütfen 
217MB ekran kartında bile minecraft acılıyor birgisayarın özellikleriyle ilgili olabilir ve minecraft .appdata yı silip tekarar indirsinekran kartin yetersiz olabilir bilgisayar özelliklerini yazarmisin?
217mb ekran karti oldugunu ilkkez senden duydum hadi diyelim 256mb bu ekran kartiyle minecraft oynanirmi saniyorsun arkadas B)217MB ekran kartında bile minecraft acılıyor birgisayarın özellikleriyle ilgili olabilir ve minecraft .appdata yı silip tekarar indirsin
olmazsa ! ; ekran kartını güncelle [tam günceelleme olarak]
kuzenimin birgisayarından biliyorum win xp 1GB 217MB217mb ekran karti oldugunu ilkkez senden duydum hadi diyelim 256mb bu ekran kartiyle minecraft oynanirmi saniyorsun arkadas B)
arkadas sen bi internete bak arastir birazda düsünkuzenimin birgisayarından biliyorum win xp 1GB 217MB
kardeşim onlara gittimi bu konuya atıcam 217MByiarkadas sen bi internete bak arastir birazda düsün![]()
win8 kullanicilarinda butür sorunlar oluyor tahminimçe orjinal isletim sistemi olmadigindan kaynaklaniyor çözüm win7 yada xp kur yada orjinal win8 alLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.arkadaşlar bu ekran kartı daha önceden oynuyordum oyunu hexxit modunu falan da kurdum w8 yaptım pcmi şmdi aldım bu hatayı yardım lütfen
windows vista işletim sistemi var orjinal olur mu ki pek iyi değil o da ama?win8 kullanicilarinda butür sorunlar oluyor tahminimçe orjinal isletim sistemi olmadigindan kaynaklaniyor çözüm win7 yada xp kur yada orjinal win8 al
vistada bilmiyorum ama olmasi lazim sorun win8 orjinal olmadiginda ortaya cikiyorwindows vista işletim sistemi var orjinal olur mu ki pek iyi değil o da ama?