android ile ilgili

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Utku sizlere bir sorum olacak.
Bende Galaxy S4 var memnunum lakin arayüzü ve menüsü hiç hoş değil. Birçok başlatıcı denedim fakat sevmedim. Telefonumun arayüzünü felan bayağı bir değiştirmek için ne yapabilirim?

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Root yaparak telefonu CustonRom yükliyebilirsiniz. Çünkü Launcher'ler sadece başlatıcıyı değişitirir. AraYüzde bir değişiklik olmaz. Yükliyeceğiniz CustomRom'lara tema da yükliyebilirsiniz. Bu sayede kişiselleştirme imkanı sunar.

manualci64

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
root yapmanı tavsiye ederim eğer kendin yapamıyorsan bit telefon dükkanına git tamir işini yapanlara mutlaka yardım ederler

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Root dışında başka bir yolu yokmu çünkü garantisi halen sürüyor ve telefon nerede ise yeni sayılır

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Root yaparak telefonu CustonRom yükliyebilirsiniz. Çünkü Launcher'ler sadece başlatıcıyı değişitirir. AraYüzde bir değişiklik olmaz. Yükliyeceğiniz CustomRom'lara tema da yükliyebilirsiniz. Bu sayede kişiselleştirme imkanı sunar.
root yapmanı tavsiye ederim eğer kendin yapamıyorsan bit telefon dükkanına git tamir işini yapanlara mutlaka yardım ederler
Bir yol daha var:
Yeni telefon almak ^_^
İlginiz için teşekkür ederim. Garantisi bitince ya da daha fazla canımı sıkınca bakacağım artık.