Kendi kendimizi boğarak öldürebilir miyiz?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kendimi boğarsam ölürüm, kendimi öldürürsem ******* etmiş olurum, ******* etmeyi düşününce... IYY :S :sgül:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bir insan kendini hiçbir şekilde eli ile boğamaz. Refleks almak bir yaşamsal bir faaliyettir. Omurilik soğanına sahip olduğumuz için bu bizim istemesekde yapmamızı gerektiren bir davranıştır (nefes almak). Kendinizi boğabilirsiniz, 1 dakika sonra bayılırsınız fakat bayıldığınızda tahmin edebileceğiniz gibi yere kafa üstü yapışırsınız ve bayılmışken kendinizi boğamazsınız. hiçbir şey olmamış gibi uyanırsınızda diyemem. Eğer beyinsel sıkıntılarınız varsa belki felç bile geçirebilirsiniz. Ama hiçbir insan kendini boğarak öldüremez.

Wallldo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hayır boğamazsın. Bir süre sonra nefes alamadığın için can çekişmeye başlayacaksın. Eğer benim gibi psikopatsan "kendini ipe asanları" görmüşsündür. Bir kaç saniye sonra sudan çıkmış balık gibi çipir çipir oluyor. Aynısı sende olur. O zaman da ellerin otomatik olarak gevşer.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
*******mi ? Ben ******* etsen yaşayamam:(

Aslında doğru söylüyorsun illa ******* edersen ölecek değilsin. <_<

Bu arada ben bir kere denemiştim (çok sinirliydim) bi ipi elime diğerini kafama geçirdim sonra ablamlar aldı elimden de kıpkırmızı olmuştum buda öyle bir anı B)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Neredeyse imkansızdır. Vücudun buna izin vermeyerek ellerini boğazından çekecektir.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakıyorum Türkiye'deki tüm doktorlar burda ¤_¤

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi