Gtx770 mi Yoksa R9 280X mi?

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Evet başlıkta belirttigim gibi internetten bakıp ezbere yorum atmayın sadece bilgili kişiler yorum atarsa sevinirim :)

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ekran karti alicam ikisi arasında kaldım sizce hangisini alayım peki :3

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1400479476,1400478571][/DOUBLEPOST]Ha bir de şöyle bir şey var gtx 770 alırsam eğer asusun mu msi nin mi yoksa zotac'ın mı alıcam onda da kararsızım. şu an msi ve zotacı düşünüyorum :)

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Test sonuçlarına göre gtx 770 ama yinede bilmiyorum en iyisi donanım habere sormak galiba

Son düzenleme:

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Nvidia tavsiye ederim yani gtx 770

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kararımı r9 290 dan yana kullandım :D biraz maliyetli ama olsun :)

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Benim de yeni yeni bilgi edindiğim konular. Özelliklerini araştırmaya şu an üşendim ancak sen biliyorsan öncelikle bit miktarına (128, 256) bakmalısın. Ekran kartının RAM'i bit'ine göre ikinci önceliktedir. :) :sgül:

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Benim de yeni yeni bilgi edindiğim konular. Özelliklerini araştırmaya şu an üşendim ancak sen biliyorsan öncelikle bit miktarına (128, 256) bakmalısın. Ekran kartının RAM'i bit'ine göre ikinci önceliktedir. :) :sgül:
Ekran kartlarında ram ve bitten daha öncelikli şeyler vardır bant genişliği gibi :) Onlar arka planda kalan şeylerdir :)

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında maliyetli değil, ucuz. Güç tüketimi olarak 770 den 40 watt daha az yani uzun vadede bu kart diğerinden çok daha az masraflı.

Kararımı r9 290 dan yana kullandım :D biraz maliyetli ama olsun :)

Son düzenleme: