|BATTLEFİELD 3| Originde Şuanda Bedava [3-6 Hazirana Kadar]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Suan iniyo inş kaldırır ya
Ben İlk Çıktığında PRE ED. Olarak Almıştım Otomatik High'ta Ayar Aldı ... şu an Benim Makine Tamirde Yeni Makinede Alıcam Gamming Laptopt Ayın 10'undada Sana Güncel Yardım Edemem Ama İnglizcen Çok Az Bile Olsa Varsa Yapabilirsin ... [DOUBLEPOST=1401627717,1401627396][/DOUBLEPOST]
Bizimki limit dolunca kapanıyor .-.
Ya Limitli Olması Sorun oldu Tabi Ama Origin Desura steam Gibi Platformlarında Library Denilen Bi Sitem Var ... Oyunu Al Zaten O Kütüphanene Gelice kOrada Kayıtlı Olucak Yani Orjinal Oyuna Sahip Olmuş Olabilicen Sonra Bi Arkadaşın Veya tanıdığının Limitsiz Neti Varsa Git Ondan Yukle Hem sıkıntıda Olmaz Senin İçin

Hasantu77

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim indirmiyo yoğunluktan.

iPad cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
indirdim siteye girip server seçip join dediğimde joining game diyor kalıyor aşşada mavi yazı oyun felan açılmıyor

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Kardeşim tıklıyorum site geliyo siteden server seçip join diyorum google chromda assada mavi cizgi cıkıyor Gaming Join felan yazıyor bekliyo öyle
Ya Kenedi Laptopumda Olsam Anlatıcamda Bak Origini Kapa Siteyi Miteyi Flanda Kapa Sonra ((BF3 Kısa Yolu > Sağ Tık > Özellikler > Hedef Bul < BF.exe Yönetici Olarak Çalıştır) Bunları Yap Üyeliğini Gir ... Olmassa BF3.Exe'nin Kendi Özelliklerinden Yönetici Olarak Çalıştıra Ayarla

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
skypem neveserc bi eklermisin.
hedef bul yok uyumlulukda ayrıcalık düzeyi bu programı yönetici olarak çalıstır var
bunu yaptıktan sonra tekrar originimi accam ?

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
o değilde benim battlefield 3 durduk yerde silindi şimdi sonra tekrardan beleşe aldırdı şimdi kaldığı yerden devam ediyo tekrar olmaz demi :D Yüreğime indi silindi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...