NeveseRC
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Suan iniyo inş kaldırır yaOyuna Yüklemen Lazım İlk Yada Otomatik Olarak Ayar Yapıcak O Sen Merak Etme
Suan iniyo inş kaldırır yaOyuna Yüklemen Lazım İlk Yada Otomatik Olarak Ayar Yapıcak O Sen Merak Etme
Ben İlk Çıktığında PRE ED. Olarak Almıştım Otomatik High'ta Ayar Aldı ... şu an Benim Makine Tamirde Yeni Makinede Alıcam Gamming Laptopt Ayın 10'undada Sana Güncel Yardım Edemem Ama İnglizcen Çok Az Bile Olsa Varsa Yapabilirsin ... [DOUBLEPOST=1401627717,1401627396][/DOUBLEPOST]Suan iniyo inş kaldırır ya
Ya Limitli Olması Sorun oldu Tabi Ama Origin Desura steam Gibi Platformlarında Library Denilen Bi Sitem Var ... Oyunu Al Zaten O Kütüphanene Gelice kOrada Kayıtlı Olucak Yani Orjinal Oyuna Sahip Olmuş Olabilicen Sonra Bi Arkadaşın Veya tanıdığının Limitsiz Neti Varsa Git Ondan Yukle Hem sıkıntıda Olmaz Senin İçinBizimki limit dolunca kapanıyor .-.
Oha Baya Yavaş Yanlız ... Bende 4.5 - 5 Saate Yükledide O Netle Bi Kaç Gün ... Ama Origin Serverleriylede İlgili Olabilir BF3 Bedava Olunca Herkes Abandı Tabi Serverler Perttir şu an Tahmin EdiyorumSonunda rekor kırdı indirme hızı 500Kb oldu bunedir ya en yüksek 500kb gördü
Dün öğlen yüklemeye basladım hala devam ediyorOha Baya Yavaş Yanlız ... Bende 4.5 - 5 Saate Yükledide O Netle Bi Kaç Gün ... Ama Origin Serverleriylede İlgili Olabilir BF3 Bedava Olunca Herkes Abandı Tabi Serverler Perttir şu an Tahmin Ediyorum
Battlefield'ı Yönetici Olarak Çalıştırman Gerekindirdim siteye girip server seçip join dediğimde joining game diyor kalıyor aşşada mavi yazı oyun felan açılmıyor
Kardeşim tıklıyorum site geliyo siteden server seçip join diyorum google chromda assada mavi cizgi cıkıyor Gaming Join felan yazıyor bekliyo öyleBattlefield'ı Yönetici Olarak Çalıştırman Gerek
Ya Kenedi Laptopumda Olsam Anlatıcamda Bak Origini Kapa Siteyi Miteyi Flanda Kapa Sonra ((BF3 Kısa Yolu > Sağ Tık > Özellikler > Hedef Bul < BF.exe Yönetici Olarak Çalıştır) Bunları Yap Üyeliğini Gir ... Olmassa BF3.Exe'nin Kendi Özelliklerinden Yönetici Olarak Çalıştıra AyarlaKardeşim tıklıyorum site geliyo siteden server seçip join diyorum google chromda assada mavi cizgi cıkıyor Gaming Join felan yazıyor bekliyo öyle
Evette Ayın 10'undan Sonra Skype Açabilirim ...skypem neveserc bi eklermisin.
hedef bul yok uyumlulukda ayrıcalık düzeyi bu programı yönetici olarak çalıstır var
bunu yaptıktan sonra tekrar originimi accam ?
bana düzgünce ne yapcagımı anlatsan ?Evette Ayın 10'undan Sonra Skype Açabilirim ...
Ya Diyorum İşte BF3'ün Kayıtlı Olduğu Dosyaya Git BF3.exe ye Sağ Tıkla Özellikler Yönetici Olarak Çalıştır Bu Kadarbana düzgünce ne yapcagımı anlatsan ?