Havai Fişek

İşinize Yaradımı? (Sadece Yeni Başlayanlar Oy Versin Lütfen)

• Evet, teşekkürler!

Kullanılan: 3 60.0%
  • Hayır, bunlar bildiğim şeyler.

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0

Merhaba değerli Minecrafttürk okuyucuları! Yeni bir konu ile karşınızdayım @Bestia arkadaşımızın önerisiyle havaifişek yapımını ögreteceğim sizlere. Bu arada başlık biraz farklı oldu bugün içine mizahımda karışınca :D. @Bestia ya önerisi için teşekkürler. Geçelim havaifişeğimizin yapımınaaa!

Havai Fişeğin Görünümü
Öncelikle bir
FireWork Rocket yapmalıyız.

FireWork Rocket'ın Yapımı
FireWork Rocket'imiz hazır.

Daha sonra resimde görülen şekilde yerleştirerek FireWork Star'ımızı yapıyoruz
Ayrıca FireWork Starınızı farklı şekillerde editleyebilirsiniz.
Farklı görünüşler elde etmek için yukarıdaki resimde görüldüğü gibiDiamond (Elmas), herhangi bir Yaratık Kafası, Gold Nugget (Altın Parçası) Feather (Tüy) Fire Ball (Ateş Topu), GlowStone Dust (Işıktaşı Tozu) kullanarak farklı görünüşler elde edebilirsiniz.

Ateş Topu ile yapılan Havaifişek

Creeper Kafası ile yapılan Havaifişek

Tüy ile yapılan Havaifişek

Işıktaşı Tozu ile yapılan Havaifişek

Elmas ile yapılan Havaifişek

Bende çoğu havaifişeğin turuncu mavi olmasının sebebi FireWork Starı yaparken turuncu ve mavi renkleri kullandığım içindir. İsterseniz siz farklı renkleri kullanabilirsiniz. Renkleri elde etmek için bazı biyomlarda bulunan çiçekleri toplayın. Daha sonra crafting bölümüne koyduğunuzda rengin çıktığını göreceksiniz. Örneğin Gül, craftinge koyduğunuzda kırmızı renk topu elde edersiniz.

Kırmızı Boya

Sarı Boya

Turkuaz Boya

Pembe Boya

Mor Boya

Magenta Boya

Yeşil Boya

Açık Mavi Boya

Turuncu Boya

Açık Gri Boya

Gri Boya

Kemik Tozu

Bir konumuzun daha sonuna geldik değerli Minecrafttürk okuyucuları! Eğer eksik olduğunu düşünüyorsanız bana bildirin hemen düzeltirim. Bu konuyu @Bestia ya ithaf ediyorum. Bir daha ki konumda görüşene dek hoşçakalın!

Moderatör tarafından düzenlendi:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sayende artık çöp diye attığımız bazı itemleri böyle güzel bir şekilde değerlendirip eğlenebiliyorum ve senin sayende bu havai fişek yapımını iyice kavrayıp öğrendim.

Beden tam puan aldın :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Sayende artık çöp diye attığımız bazı itemleri böyle güzel bir şekilde değerlendirip eğlenebiliyorum ve senin sayende bu havai fişek yapımını iyice kavrayıp öğrendim.

Beden tam puan aldın :D
1 aylık konuya hort! :D

Şaka yapiyorum...

Konu yararlı olmuş eline sağlık

Tapatalk ile gönderildi