-"Karadelik"-

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
galaksimizdeki yaşanabilir galaksilerin dünyaya uzaklıklarının bile 150 ışık yılını geçtiğini ve her ışık yılının ışığın 1 yılda alabileceği mesafe (zaten öyle :D)kadar olduğunu düşünürsek oraya gitmemiz zaten imkansız. Anca sülalece gitçez onuda biz göremeyiz anca 150000. nesil torunlarımız görür :D
Oha az önce uzaylı konusunu okudum ordaki bilgilerle uzaylıların çirkin olduğu ve başka boyutlardan geldiği yazıyordu onlarda bizim gibi görünüp solucan deligine uzakta olabilir ve 15000000000. torunları olabilir yani sülalece gitmişlerse akraba evliliğinden malca bir ifade almış olabilirler

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oha az önce uzaylı konusunu okudum ordaki bilgilerle uzaylıların çirkin olduğu ve başka boyutlardan geldiği yazıyordu onlarda bizim gibi görünüp solucan deligine uzakta olabilir ve 15000000000. torunları olabilir yani sülalece gitmişlerse akraba evliliğinden malca bir ifade almış olabilirler
Favorilerine ekle Google Chrome kullanıyorsan:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karadelik Hakkında Ek Bilgiler:
Arkadaşımızın dediği gibi karadelikler radyasyonla beslenir. Ancak benim teorime göre karadelikler, içlerinde son derece tehlikeli ve radyoaktif bir maddeyi bulundurur; TEKİLLİK. Bu madde, içine girmeye çalışan her şeyi kıyar. Bizim galaksimizde karadeliklerden bir tane var. Bu deliğin içine girmeye çalışırsanız önce çubuk makarna kadar geniş oluncaya kadar incelirsiniz, sonra tekillik tarafından kıyılırsınız. Daha küçük kara deliklerde ise siz daha içine girmeden bu sicim koparak sizi öldürmüş olur. Hatta atom boyutlarından da ince olurdunuz!
Bu karadelikler ciddi derecede tehlikeli, küçük büyük farketmez, her şeyi yok eder, kıyar. Tıpkı buldozer gibi.