- En iyi cevaplar
- 0
No.Lütfen Türkçe![]()
No.Lütfen Türkçe![]()
İlluminati şirketinin ceo su olabilirim ama bu senin ani ölümünü değiştirmez , yolumdan çekil diyor | hatalıysa pardon kendi ingilizcemle çevirdimLütfen Türkçe![]()
ben sana ceo``su sun demedim ki ?İlluminati şirketinin ceo su olabilirim ama bu senin ani ölümünü değiştirmez , yolumdan çekil diyor | hatalıysa pardon kendi ingilizcemle çevirdim![]()
Söz sana değil zaten :3 ^-^ben sana ceo``su sun demedim ki ?![]()
Ben cümleyi şimdi anladım ama iş işten geçti bi kereSöz sana değil zaten :3 ^-^
Oha az önce uzaylı konusunu okudum ordaki bilgilerle uzaylıların çirkin olduğu ve başka boyutlardan geldiği yazıyordu onlarda bizim gibi görünüp solucan deligine uzakta olabilir ve 15000000000. torunları olabilir yani sülalece gitmişlerse akraba evliliğinden malca bir ifade almış olabilirlergalaksimizdeki yaşanabilir galaksilerin dünyaya uzaklıklarının bile 150 ışık yılını geçtiğini ve her ışık yılının ışığın 1 yılda alabileceği mesafe (zaten öyle)kadar olduğunu düşünürsek oraya gitmemiz zaten imkansız. Anca sülalece gitçez onuda biz göremeyiz anca 150000. nesil torunlarımız görür
![]()
Favorilerine ekle Google Chrome kullanıyorsan:Oha az önce uzaylı konusunu okudum ordaki bilgilerle uzaylıların çirkin olduğu ve başka boyutlardan geldiği yazıyordu onlarda bizim gibi görünüp solucan deligine uzakta olabilir ve 15000000000. torunları olabilir yani sülalece gitmişlerse akraba evliliğinden malca bir ifade almış olabilirler