NRG - Alper Ucal

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Grup Kurucuları: MrSwerve
Bestia

Grubun Misyonu: Minecrafttürk'te ki yetenekli, saygılı, ne istediğini bilen, hırslı ve azimli insanları bir arada toplamak.
Not: Gruba her başvuran kişiyi almıyoruz. Gruba başvurduktan sonra forumdaki konularını, yorumlarını ve aktif olduğu süreleri gözden geçirip gruba girmesine onay veriyoruz. Gruba alacağımız kişi en az "
15" gündür foruma üye olmalıdır.

KURALLAR
1- Grup içinde tartışmak, siyaset yapmak, argo konuşmak, ırkçılık yapmak kesinlikle yasaktır.
2- Grup içinde ki konuların içerikleri herhangi bir hosting şirketini, forum üyesini, serveri aşağılayıcı biçimde olmamalıdır.
3- Grupta terfi olmak için forum kurallarına harfiyen uymalısınız.
4- Forumda "3" ten fazla uyarısı olan kesinlikle gruba giremez.
5- Grupta tartışmak kesinlikle yasaktır.
6- Forumda herhangi bir üyeyle husumeti olan grubtan tartışmasız atılacak veya alınmayacaktır.
Yukarıda bulunan kurallara uymayan grup üyeleri
tekrar gruba alınmamak üzere gruptan uzaklaştırılacaktır. Ayrıca grup içinde "1." maddede ki kurallar ihlal edilirse hemen forum yetkililerine bildirilecektir.
İletişim Adresleri (Skype): MrSwerve - alper.ucal1
Bestia - ????????

Grup Başvuru Formu
Gruba girmek isteyenler ilk önce grubumuza başvuracak ardından aşağıda verilen formu eksiksiz dolduracaktır. İsteyenler başvuru formundaki "Soyadı" bölümünü doldurmayabilirler.
Ad: Alper
Soyad: Ucal
Minecraft'ı Kaç Yıldır Oynuyorsun: 3.5 Yıldır Oynuyorum.
Ayrıca grubumuz sadece Minecraft hakkında değildir. Grup içinde herhangi bir konu hakkında konuşabilir ve tartışabilirsiniz.

Grup Linki: https://forum.gamer.com.tr/grup/nrg.614/group-detail
Grubumuzun adı NRG nedir, ne değildir?
NRG kelimesi İngilizce üç harfi İngiliz aksanı ile okursanız EN AR Cİ diye bir kelime çıkar ortaya. Bu kelimenin İngilizce anlamı "enerji"dir. ( Grup simgemizden anlayacağınız gibi :) )
Grup İkonumuz;

Grup Kapak Fotoğrafımız;

Fotoğrafta sadece insan yazıyor.
(Umarım mesajı almışsınızdır...)

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Saçma, sen 15 gündür bu forumda kayıtlı değilsin ama neden insanlara böyle bir şart koştun anlamadım.

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Mesaj kasmak için bahane arıyorsun arkadaşım. Başvurmak zorunda değilsin. Gruba girip bir açıklamayı okuma zahmetinde bulunsaydın eğer bu tür yorumlar atmazdın. Forum da sizin gibilerden çok var herhalde grup kursanıza siz forum %70i doldurur emin ol.

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sadece insan lazım falan filan yazıyorsun, belki üzerine alınanlar olabilir, örnek ben.Ayrıca post kasmaya çalışsaydım şu ana kadar daha fazla mesajım olurdu.

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Sadece insan lazım falan filan yazıyorsun, belki üzerine alınanlar olabilir, örnek ben.Ayrıca post kasmaya çalışsaydım şu ana kadar daha fazla mesajım olurdu.
Foruma üye olduğumdan beri yaşadığım saçmalıkları bilseydin böyle bir yorum atmazdın. Senin gibiler yüzünden kaç tane konum arşive gitti. Buradan tartışmayalım da buda arşive gitmesin. Gel Skype halledelim.
Forumdan çıkıyorum ekle bakalım.

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Her konunda böyle şeyler oluyorsa sorun bizde değil sendedir, ayrıca skypeden küfür duymak istemiyorum.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Saçma, sen 15 gündür bu forumda kayıtlı değilsin ama neden insanlara böyle bir şart koştun anlamadım.
Kardeşim orada sadece insanlar diyor senin bunu hakaret olarak anlaman çok yanlış bir şey.
Orada bizim demek istediğimiz troller falan oluyor kimisi ise sadece dalgasına ve eğlencesine yapıyor ve bunlara insan denmiyor anladınmı şimdi?
Hem ayrıca o yazıya bakarak bana hakaret edildi demiyeceksin haa ben insanım girerim diye sallayarak gireceksin o kadar her şeyi büyütmeyin bu kadar.