ComodoGaming
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
SU SCOREBOARDSTATS PLUGİNİNE OLME VE OLDURME EKLEYECEK BİRİ LAZIM BEN COK UGRASTIM EKLEYEMEDİM SKYPE: berkay.erinc
Scoreboard:
Title: '&a&lBilgiler'
#seconds
# For instant updates you can or 1 and it will update every second
Update-delay: 1
Items:
#The Title must have under 16 characters
#Title: Type
'&9Online Kisiler': '%online%'
'&1Toplam Paran': '%econ%'
'&2Oldurme': '%kills%'
'&4Olme': '%deaths%'
'&fPing': '%ping%'
Beğeni için yapıyorsan bir beğeniyi eksik görüyorum.Buyur kardeşim bunu başında Scoreboard yazan yeri alarak yapıştır:
Kod:Scoreboard: Title: '&a&lBilgiler' #seconds # For instant updates you can or 1 and it will update every second Update-delay: 1 Items: #The Title must have under 16 characters #Title: Type '&9Online Kisiler': '%online%' '&1Toplam Paran': '%econ%' '&2Oldurme': '%kills%' '&4Olme': '%deaths%' '&fPing': '%ping%'
Bir beğeniyi eksik görmeyin.
skypeden komple configi atsanız ?[DOUBLEPOST=1401818173,1401818123][/DOUBLEPOST]tinecraftmurk skypeden configi atarmısın ?
#This is the default config
enable-pvpstats: true
disabled-worlds:
#This will not count vanished players in the online value
hide-vanished: false
enable-sound: false
enable-auto-update: true
Scoreboard:
Title: '&a&lBilgiler'
#seconds
Items:
'&9Online Kisiler': '%online%'
'&1Toplam Paran': '%econ%'
'&2Oldurme': '%kills%'
'&4Olme': '%deaths%'
'&fPing': '%ping%'
Temp-Scoreboard-enabled: false
Temp-Scoreboard:
Title: '&a&lTop Kills'
#%mob% | %kills% | %killstreak%
Type: '%kills%'
Color: '&9'
#How many Players would be displayed
Items: 5
Intervall-show: 300
Intervall-disappear: 300
saol deniyorum[DOUBLEPOST=1401818694,1401818581][/DOUBLEPOST]Çalısmadı[DOUBLEPOST=1401818749][/DOUBLEPOST]benmiki calısıyordu ama olme ve oldurme ekleyince gozuukmuyordu[DOUBLEPOST=1401818804][/DOUBLEPOST]#Main configurationArkadaşınki ile birleştirdim bir sorun olmaz umarım.Kod:#This is the default config enable-pvpstats: true disabled-worlds: #This will not count vanished players in the online value hide-vanished: false enable-sound: false enable-auto-update: true Scoreboard: Title: '&a&lBilgiler' #seconds # For instant updates you can or 1 and it will update every second Update-delay: 1 Items: #The Title must have under 16 characters #Title: Type '&9Online Kisiler': '%online%' '&1Toplam Paran': '%econ%' '&2Oldurme': '%kills%' '&4Olme': '%deaths%' '&fPing': '%ping%' Temp-Scoreboard-enabled: false Temp-Scoreboard: Title: '&a&lTop Kills' #%mob% | %kills% | %killstreak% Type: '%kills%' Color: '&9' #How many Players would be displayed Items: 5 Intervall-show: 300 Intervall-disappear: 300
Pluginde var bir sorun bende günlerdir çözmeye çalışıyorum bulamadım hala.saol deniyorum[DOUBLEPOST=1401818694,1401818581][/DOUBLEPOST]Çalısmadı[DOUBLEPOST=1401818749][/DOUBLEPOST]benmiki calısıyordu ama olme ve oldurme ekleyince gozuukmuyordu[DOUBLEPOST=1401818804][/DOUBLEPOST]#Main configuration
disabled-worlds:
- world_nether
- city
#This will not count vanished players in the online value
hide-vanished: false
Scoreboard:
Title: '&2&lDevrimCraft'
#seconds
Items:
'&9Online': '%online%'
'&9Para': '%money%'
'&bOldurme': '%kills%'
'&bOlme': '%deaths%'
#Let ScoreboardStats track stats (kills, deaths, mobkills, killstreak) You need no plugin for this
enable-pvpstats: false
#In minutes
PvPStats-SaveIntervall: 15
Temp-Scoreboard-enabled: true
Temp-Scoreboard:
Title: '&a&lTop Kills'
#%mob% | %kills% | %killstreak%
Type: '%kills%'
Color: '&9'
#How many Players would be displayed
Items: 5
Intervall-show: 300
Intervall-disappear: 300
pluginUpdate: true[DOUBLEPOST=1401818843][/DOUBLEPOST]boyle benimkide[DOUBLEPOST=1401819218][/DOUBLEPOST]neden Olme ve Oldurme gozukmuyor para ve online gozukuyor
A:I a-m getting a lot of reports from players that their stats are just.... not working at all like kills arent being recorded
B:Yeah, it happens :/ It'll all be fixed soon though (Apparently)
A:Öldürme statları çalışmıyor.Bu hakkında oyunculardan çok bildirim alıyoruz.
B:Evet, çalışmıyor :/ Bu yakında düzeltilecek.(Görünüşe göre)
Beğeni için yaptıgım yok kardeşim!Şu herşeyi farklı anlama çekerek tartışma çıkartmaktan ne anlıyorsunuz ben orada ufak bir kısmını attım gerekli olan kısmını ve beğeniyi yalvararak istemiyorum.Yardımcı olduysa istiyorum!Farklı yerlere çekmeyin artık şunları yeter!Beğeni için yapıyorsan bir beğeniyi eksik görüyorum.
+ enable-pvpstats: true yapmazsan öldürme ve ölme çalışmaz.
İnsanları kendin gibi görmekten vazgeç.Beğeni için yaptıgım yok kardeşim!Şu herşeyi farklı anlama çekerek tartışma çıkartmaktan ne anlıyorsunuz ben orada ufak bir kısmını attım gerekli olan kısmını ve beğeniyi yalvararak istemiyorum.Yardımcı olduysa istiyorum!Farklı yerlere çekmeyin artık şunları yeter!
Yahu ne diyorsun sen ya! Tartışma çıkartmayamı çalışıyorsun ? İnsanların kendin gibi görmek nedir kardeşim ? Ne alakası var bu yazdıgımla beyniniz yerinde duruyor mu ? Ne yapmışımda kendim gibi görmekten vazgeçecekmişim ? Gerekli cevabı yazmışım tantana yapmaya çalışma!İnsanları kendin gibi görmekten vazgeç.
Özür dilerim benim hatam.Yahu ne diyorsun sen ya! Tartışma çıkartmayamı çalışıyorsun ? İnsanların kendin gibi görmek nedir kardeşim ? Ne alakası var bu yazdıgımla beyniniz yerinde duruyor mu ? Ne yapmışımda kendim gibi görmekten vazgeçecekmişim ? Gerekli cevabı yazmışım tantana yapmaya çalışma!
ya bana bir skypeden ulaşabilirmisin bir şey sormam lazım burdan olmazYahu ne diyorsun sen ya! Tartışma çıkartmayamı çalışıyorsun ? İnsanların kendin gibi görmek nedir kardeşim ? Ne alakası var bu yazdıgımla beyniniz yerinde duruyor mu ? Ne yapmışımda kendim gibi görmekten vazgeçecekmişim ? Gerekli cevabı yazmışım tantana yapmaya çalışma!