nevermore35
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
hocam peki serveri nasıl açıyoruz böyle konu sadece internet altyapısını anlatıyor galibaWeb hostinge bir sunucu kuramazsınız. Sadece site amaçlı kullanılabilir.
hocam peki serveri nasıl açıyoruz böyle konu sadece internet altyapısını anlatıyor galibaWeb hostinge bir sunucu kuramazsınız. Sadece site amaçlı kullanılabilir.
Bir sunucu kurmak için önce craftbukkit yuklemelisiniz. Sonra bir. bat belgesi ile o .jarı açabilirsiniz. Sunucu kurulum rehberlerini forum içerisinde bulabileceksiniz. Forumdaki arama kısmından arama yapabilirsiniz. Veya vanilla sunucu kurabilirsiniz. Bunun için ise minecraft.net ten multi player kısmındaki indirmeyi kurmalisiniz.hocam peki serveri nasıl açıyoruz böyle konu sadece internet altyapısını anlatıyor galiba
hocam ben hamachi ile kurdum dedğiniz yöntemle bukkit sitesindeki şu an plugin falan kurdum servere ancak admin komutları harita wg li alan vb. şeyleri nasıl yapıcam daha oraya geçemedim....Bir sunucu kurmak için önce craftbukkit yuklemelisiniz. Sonra bir. bat belgesi ile o .jarı açabilirsiniz. Sunucu kurulum rehberlerini forum içerisinde bulabileceksiniz. Forumdaki arama kısmından arama yapabilirsiniz. Veya vanilla sunucu kurabilirsiniz. Bunun için ise minecraft.net ten multi player kısmındaki indirmeyi kurmalisiniz.
Essentials(Oyun içi komutların %85-90'ı), GroupManager(Yetkilendirme), WE(WorldEdit. Düzenleme yapmaya yarar. Ayrıca WG için gereli.), WG(WorldGuard. Alan koruma). Bu pluginleri yükle. Bir alanı korumak için ise:hocam ben hamachi ile kurdum dedğiniz yöntemle bukkit sitesindeki şu an plugin falan kurdum servere ancak admin komutları harita wg li alan vb. şeyleri nasıl yapıcam daha oraya geçemedim....
tamam hocam yarın bakıcam bu the legend 3.8.1 pluginini kurmuştum zaten dediklerinin hepsi var galiba...Essentials(Oyun içi komutların %85-90'ı), GroupManager(Yetkilendirme), WE(WorldEdit. Düzenleme yapmaya yarar. Ayrıca WG için gereli.), WG(WorldGuard. Alan koruma). Bu pluginleri yükle. Bir alanı korumak için ise:
/rg define isim
Essentials, Essentials Signs, Essentials Jail, GroupManager ve WG flagleri hakkında yazığım rehberi okuyarak bu pluginler hakkınd aderin bilgilere ulaşabilirisniz:
https://forum.gamer.com.tr/konu/det...ials-signs-ve-worldguard-flags-rehberi.71346/
Yardımı olursa bir beğeniyi çok görmeyin![]()
Plugin paketi önermem ama siz bilirsiniz. Gerçi @>>TheLegend<< işini iyi yapanlardan.tamam hocam yarın bakıcam bu the legend 3.8.1 pluginini kurmuştum zaten dediklerinin hepsi var galiba...
hocam başka nasıl yapabilirimki bende daha çok yeniyim dün sabah hiçbişey bilmiyordum araştıra araştıra yaptım bişeyler buraya..Plugin paketi önermem ama siz bilirsiniz. Gerçi @>>TheLegend<< işini iyi yapanlardan.
Malesef örnek sunucuyla ilgili belgeleri paylaşmıyorum fakat konu içerisinde de dediğim gibi bu belgelerin (ç)alınma yolunu da kapatmadım. Alabilen alsın. Eğer alamıyorsanız interntte araştıma yaparak bu temayı bulabilirisiniz. Bu temayı internetten aldığımı da konu da yazmıştım.Örnek Sitenin Temasını Verirmisin türkçe Halını ?
Özelden Atsan ?Malesef örnek sunucuyla ilgili belgeleri paylaşmıyorum fakat konu içerisinde de dediğim gibi bu belgelerin (ç)alınma yolunu da kapatmadım. Alabilen alsın. Eğer alamıyorsanız interntte araştıma yaparak bu temayı bulabilirisiniz. Bu temayı internetten aldığımı da konu da yazmıştım.
Özelden atmak da benim amacıma uymuyor. Bu kadar kolay bir şey için bile hazıra konuyorsanız vermemi istediğiniz temayı kullanamazsınız bile. Benim amacım insanların artık araştırmaya alışması. Bu temayı bulmak veya almak 1-2 dakikanızı almayan bir işlem.[DOUBLEPOST=1402813568,1401986723][/DOUBLEPOST]Örnek site güncellendi. Sg istatislikleri eklendi, market yenilendi, profil arayüzü değişti. Site de kullanılan tüm veriler örnektir asla güncellemeyeceklerdir ve bu örnek bir site olduğu için bir sunucu ile ilişkili değildir.Özelden Atsan ?
Tema internetten bulduğum bir tema konumda da belirttiğim gibi. Yani eğer kullanmak isterseniz internette bulabilirisniz veya benim sitem üzerinden çalabilirisniz. Ayrıca FTP'den attığınız her neyse tema değil çünkü tema index içermez. Tema css, image ve font'lardan oluşan bir platform. İndex.php de aldığınız hata zaten satırı ile verilmiş. Birinci satırdaki function önceden tanımlanmamış. Yani büyük bir ihtimalle eksik bir belge aldınız ya da herhangi bir include'u silmiş olabilirisniz.Ataberk rica etsem sitenin temasının download linkini atabilirmisin ?[DOUBLEPOST=1402870933,1402869644][/DOUBLEPOST]Temayı Buldum ftp den sitenin ana dizinine atıyorum fakat bu sorunla karsılasıyorum yardım edebilirmisiniz ?![]()