abstortive2555
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Kanalımız yeni açıldı arkadaşlar... burda bir kaç tane video goruceksiniz.. dofus ile ilgili .. bize abone olmayı unutmayın.. sizin desteginiz bizi mutlu ediyor...
Öylede biraz zor biz artık prosu oldugumuz için kolay geliyor bize.. hele nasıl kasıcagımızı falan bildigimiz için ...Güzel Oyun.
Güzel oyunda bu tarz oyunlara hiç alışamam, Command Conquer Generals olsa ne oynardım küçükken tank oyunu fena bir şeyÖylede biraz zor biz artık prosu oldugumuz için kolay geliyor bize.. hele nasıl kasıcagımızı falan bildigimiz için ...
AynnGüzel oyunda bu tarz oyunlara hiç alışamam, Command Conquer Generals olsa ne oynardım küçükken tank oyunu fena bir şey
3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ö.m bakarmısın.
Aynı oyun bendede var zerosu ama buda guzel baya taktik gerekiyor hani bence deneyin..Güzel oyunda bu tarz oyunlara hiç alışamam, Command Conquer Generals olsa ne oynardım küçükken tank oyunu fena bir şey
3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya skype versen atsan banaAynı oyun bendede var zerosu ama buda guzel baya taktik gerekiyor hani bence deneyin..
Ya oyun kucuk bir şey degil 1.56 gb dofus 2 yaz internette çıkar lahuncheri indir falan zaten videonun başında yazdımYa skype versen atsan bana![]()
Onu değil zeroyu.Ya oyun kucuk bir şey degil 1.56 gb dofus 2 yaz internette çıkar lahuncheri indir falan zaten videonun başında yazdım
yok deveOnu değil zeroyu.
Biliyorsan linkini atsana yarın sabah başladım indirmeye saat 1:30'a kadar iner.yok deveo daha beter ya internneten ordan burdan bulursun ya
Biliyorsan linkini atsana yarın sabah başladım indirmeye saat 1:30'a kadar iner.
Çok saol yarın indirip ss atcam sanaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Abone olman yeterli..Çok saol yarın indirip ss atcam sanaBabam bile oynuyo bunu.