Optifine Yükleme Sorunu

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Minecraft'ın versions kısmından "1.5.2-Forge7.8.1.737"ye "OptiFine_1.5.2_HD_U_D5" yükleyip bana atabilir misiniz? Ne kadar denediysem o kadar crush yedim. Lütfen yardım edin!

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kadar Crash yedim ki artık doğrusunu unuttum yada Candy Crush Saga'dan aklımda öyle kaldı.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skydaz'dan yükledim ama D2 yükledi. D5 bulabilir misiniz?[DOUBLEPOST=1401992804,1401992160][/DOUBLEPOST]Skydaz'dan Optifine Installer'ı indirdim. Optifine'nin D2 sürümünü yükledim(aslında Installer kendisi yükledi) ama yinede crash yedim. Farklı bi önerisi olan var mı? Modlar çok kastırıyor oyunu! :(

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skydaz'dan yükledim ama D2 yükledi. D5 bulabilir misiniz?[DOUBLEPOST=1401992804,1401992160][/DOUBLEPOST]Skydaz'dan Optifine Installer'ı indirdim. Optifine'nin D2 sürümünü yükledim(aslında Installer kendisi yükledi) ama yinede crash yedim. Farklı bi önerisi olan var mı? Modlar çok kastırıyor oyunu! :(
Minecraft a ram verebilirsin

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1GB ram veriyorum zaten (1GB sahip olduğum tüm ram miktarı). Normalde açılıyor ama çok kasıyor. Render Distance'yi kısıp FPS'i yükseltmeyi deniyorum ama maalesef olmuyor.