karşılaştırma

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İnsan beni çağırmaz mı ya :D neyse... Kesinlikle 2. herşeyi yeterli boyutta. birde pc`ne turbo booster kurdun mu tamamdır. işlemci 3.4 ile çalışır çok rahat bir bilgisayar. her şey için...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bence hiç birini alma, Laptoplar ne kadar kaliteli olursa olsun ısındığından, küçük parçaları olduğundan daha çabuk yıpranıyorlar ısınma problemleri başlıyor. Eğer sırf oyun için alacaksan masaüstü al derim, o fiyata ondan 2-3 kat kaliteli masaüstü bilgisayar bulursun.

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bence hiç birini alma, Laptoplar ne kadar kaliteli olursa olsun ısındığından, küçük parçaları olduğundan daha çabuk yıpranıyorlar ısınma problemleri başlıyor. Eğer sırf oyun için alacaksan masaüstü al derim, o fiyata ondan 2-3 kat kaliteli masaüstü bilgisayar bulursun.

masaüstünün laptoptan dağa iyi olduğunu herkes bilir ama ben taşınan bilgisayarı tercih ederim :lol:
PENGUEN ._.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı yetersiz bence 2. için oyunlar için alıyorsan.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
2.sine baktım sadece ._.

Ekrankartının 2. rakamı 10 üzerinden değerlenderiliyor diye biliyorum :p Benimki GTX 675M 7,5/10 gibi bir şey yani

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
2.sine baktım sadece ._.

Ekrankartının 2. rakamı 10 üzerinden değerlenderiliyor diye biliyorum :p Benimki GTX 675M 7,5/10 gibi bir şey yani
Öyle değil mesela GTX 420 nin fiyatı 150 (mesela :p) GTX 490 Fiyatı 900 (Ciddiyim...) sondan 2. rakamın önemi var. Ama sadece Nvidia`da. ADM de böyle düşünürsen hiç ekran kartı alma yani :D

Glyphl

En iyi cevaplar
0
AZ ÖNCE FARKETTİM EBAYDE EKRAN KARTIMIN 1GB DÜŞÜK MODELİ 450$