Tekkit / Büyük Sorun

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar , bende olan bir tekkit server sorunundaki hatayı anlatacağım.
1-Biraz oynadıktan sonra server kapanıyor . Açınca artık mod bozuluyor ve tekkitteki itemleri falan alamıyorum .Silip yükledim olmadı.
2- Bu sayede arkadaşlarımda o eşyaları kullanamıyor
Napmam gerekiyor ? Çok eğlenceli ama bu sorun var işte .
6 GB Ram Var ne kadar ram vermem gerekli servere sizce ?
Şimdiden teşekkürler

TrTurkishSoldier

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş Bilgisayarında Virüs Programı Varsa Devre Dışı Bırak Dene Yada Kapanıyor Hatası bir şey İndirmişşindir Ondan Dolayı Virüs Cekmissindir Adam Modları Swyi Kapatıyordur Yada Format At

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Serveri Kaç Kişi Oyniyacaksiniz. Normal tekkitturkey/aragon/maxfire gib isunucular 10-20 arasında gb ram kullanmakta. He Sizin Sorununuz Multiplayer olan bir modlardan kaynaklanan bir sorunda olabilir yada. @TrTurkishSoldier Dediği Gibide Olabilir. :)[DOUBLEPOST=1401739544,1401739496][/DOUBLEPOST]Yada Kendini Opluk Vermeyi Dene :)

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Daha ayrıntılı :
1-Maksimum 5 kişi oyniyacağız. Ve hamachi
2- Her girişimde bir hata veriyor neden bilemiyorum . Girdim kapandı diyelim sw , tekrar açılınca tamamen gidiyor server dosyasını silip yüklersem oluyor bu da server dosyasında bir sorun var demek !...

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Açıklıyamıyorum işte sorun orada . Tam Ram verememe olabilir . Direk modlar siliniyor ...

Loretta

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah allah araştır bence internette falan bulabilirsen?