FeridunEngin
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
≈ Yep Yeni Bir Mod paketi ! Türkkit Mod ! ≈
> Selamlar arkadaşlar.Ben Feridun Engin.Bugün sizlere kendim tarafından düzenlenen ve oluşturulan Türkkit Mod Paketini sunuyorum
═══════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════
│ Türkkit Mod Paketi Nedir ?
> Türkkit mod içerisinde birçok modu aynı anda barındıran, sizi sıkıcı ve sade minecrafttan kurtarıcak, sizi eğlendirdiği gibi ,bi okadarda aksiyona,maceraya ve meraka yönlerdirecek bir mod
═══════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════
│ Türkkit Mod Hakkında Geniş Bilgi;
> Mod paketinde toplam 24 mod vardır.
> Düzenli olarak güncel sürümler yüklenicek ve yeni modlar yüklenecektir
> Oyunun Kurulu Olduğu Sürüm 1.7.2
> Oyuna İstek Modlar Yüklenecektir.
│ Oyunda Oluşan Hatalar
≈ Crash Reports Hatası Çözümü; ≈
> Bu hata ekran kartınızın güncellemeleri eski ise oluşur.Bunun için Slime Driver gibi programları indirebilir ve ekran kartınızı güncelleyebilirsiniz.
│ İndirme Linkleri;
> Mediafire;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
> Dosya CO;
Giriş yap veya üye ol.
│ Duyuru !
> Eğer İlgi fazla olursa en kısa zamanda "Türkkit - Z World" Mod paketi koyulacaktır
│ İletişim >
Giriş yap veya üye ol.