TechnoCraft Teknik Mod Paketi [Minecraft 1.6.4]

Can248

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Java ile ilgili bir sorun eminim okudum ancak tam bilemiyorum.Çözmeye çalışırım
#
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6226093a, pid=2132, tid=5448
#
# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (7.0_51-b13) (build 1.7.0_51-b13)
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (24.51-b03 mixed mode, sharing windows-x86 )
# Problematic frame:
# C [ig4icd32.dll+0x1093a]
#
# Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
#
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.
#

Burada java ile ilgili bir sorun olduğunu söylüyor hatta

Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
buradada bir şey Windows unda açık değil gibisinden bişeyler diyor benim ingilizcem de çok iyi değil kusura bakma
Bence out of memory yani biraz daha ram ver

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Spam Yapmayalım Lütfen Gereksiz Yere.Ayrıca Mod Paketine Büyük Bir Güncelleme Geliyor Hazır Olun :)

tuna reis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
CharismaGuy kardeş skypeni verebilirmisin çok önemli yardımına ihtiyacım var istersen burdan ver istersen özelden ver kardeş[DOUBLEPOST=1402862663,1402438054][/DOUBLEPOST]CharismaGuy[DOUBLEPOST=1402951320][/DOUBLEPOST]Beyler minecrafta kendi serverime girerken şöyle bir hata alıyorum:Bağlantı kaybedildi internal exception:java.net.sockettimeout exception: Read time out

çözümünü bilen varsa lütfen cevap yazsın

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Kusura bakma sunucu konusunda pek bilgim yok modlu onu da araştırıyorum nitrado haricinde kendim hiç modlu sunucu açmadım daha doğrusu açamadım

B

Brkelbk

Ziyaretçi
DartCraft ı yükle ayrıca thaumcraft ın sürümü kaç 4 mü?
DartCraft ? technocraftamı? vay bee :D onu bende biliyorum eklemesini yoksa dirke better dungeons ender io faln hepsini ekleyeyim olmaz onlar çok kolaylaştırıyo oyunu ve tc-thaumcraft 4 evet

tuna reis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş ftb nin direwolf20 mod paketindeki güzel modların hepsini yükle bence bide mod paketinin server dosyasını biran önce atarmısın.