Minecraft Premium Username'inizi Değiştirebileceksiniz!

Sizce bu özellik nasıl olacak?

• Harika!

Kullanılan: 12 80.0%
  • Hem iyi hem kötü.

Kullanılan: 1 6.7%
  • Hayatımda duyduğum en berbat fikir.

Kullanılan: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang, "Minecraft çıktığından beri en çok istenen şey" diye tanımladığı username değişikliğini duyurdu. Minecraft 1.8 veya ondan biraz daha sonra username değişikliği özelliği yayında olacak!

Her Premium oyuncunun artık bir UUID'si olacak. Sunucular da artık oyuncuları bu kod ile tanıyacak. Bu kod değiştirilemeyecek. Yani usernameinizi değiştirip banlandığınız bir sunucuya girebilmek gibi bir şey söz konusu olmayacak. Veya sunucuda kazandığınız paraların gitme gibi bir durum.

Mojang, her ne kadar 1.8'den çok bahsetse de username değişikliği özelliğinin 1.8'de illaki geleceği gibi bir surumun söz konusu olmadığını söyledi. Ayrıca herkesin 5 dakikada bir usernameini değiştirmesini de istemediklerini belirtti.

Alıntı değildir.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Kaynak mojang'ın kendi sitesinden, sanırım 1.7.2 veya 1.7.9 un çıktığı vakit yayınlamışlardı, 1.8 e yeterli kişi geçtikten sonra username'leri değiştirebileceğiz galiba.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Değiştirmek olmayacak.Sadece isminiz öyle görülecek.

Yani isminiz atıyorum 123.Siz oyunda isminizi 14213 diye gösterebileceksiniz.Ama isminiz 123 olarak kalıcak.(Anladığım kadarıyla)

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Değiştirmek olmayacak.Sadece isminiz öyle görülecek.

Yani isminiz atıyorum 123.Siz oyunda isminizi 14213 diye gösterebileceksiniz.Ama isminiz 123 olarak kalıcak.(Anladığım kadarıyla)
İsmimiz değişecek, UUID'miz kalacak diye biliyorum ben de.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aklıma takılan şey ise bizim Türkler zırt pırt isim değiştirecek bilmem bi gün batubozkan bi gün NitradoTR bi gün DespicableSensei falan olacak onu nasıl önleyecekler?

Bence genel olarak herkese 1 isim değiştirme hakkı tanısalardı daha hoş olabilirdi.

K

Klood07

Ziyaretçi
Premiumum olmadığı için beni ilgilendirmez :-D

Tabletimden tapatalk ile gönderdim fakirler :D

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklıma takılan şey ise bizim Türkler zırt pırt isim değiştirecek bilmem bi gün batubozkan bi gün NitradoTR bi gün DespicableSensei falan olacak onu nasıl önleyecekler?

Bence genel olarak herkese 1 isim değiştirme hakkı tanısalardı daha hoş olabilirdi.
Halihazırda sahipli olan isimler alınamayacak.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eğer Böyle Birsey Olsa UUID midir Nedir Nickin Başında Olur Dşüşünsene 15a45d Player :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Eğer Böyle Birsey Olsa UUID midir Nedir Nickin Başında Olur Dşüşünsene 15a45d Player :D
UUID öyle bir şey değildir. UUID sizin sahip olduğunuz hesabın 16`lık sayı sisteminde gösteriliş halidir. Bu kodu genellikle essentials saklar. Kısacası öyle görünmez. Sunucularda bir plugin sayesinde veya vanilla olarak.SinglePlayer`da da vanilla olarak öğrenebilirsiniz. Bunun için Komut bloğuna
Kod:
/say @p
Yazmanız yeterli olacaktır. Siz bunu yazdıktan sonra çıkan ismin üzerine mause ile gelin. orda çıkan yazılar sizin UUID`niz dir...
Artık İsminiz ne olursa olsun UUID girişi olacak demek isteniyor. Yani senin Hesap numarana göre ismin farketmeden herhangi bir sunucuya aynı şifreyle girebileceksin. Ve galiba bu sayede Sunucularda Crack devri sona erecek :(

DeadLyBro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer Değiştirmek minecraft.net Ardından Login Ardında Profile Ardından En Alttaki Mojang FLN yazar oraya bas sonra ordan minecraft yanında Change Yazar Ona Basıp Belirliyebilirsin :alkış::alkış::alkış: