-/-Annem,Ve,Babam,-/-Bölüm-1

Haritayı Beğendinizmi ??

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

EngincanGGWP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba ! Arkadaşlar bugün sizlere yeni yaptığım Bir Haritayı vereceğim Harita Survivor'ya Benzetmeye Çalıştım fakat benzedimi bilmiyorum. Daha ilk Haritam Güzel Olduğunu Düşünüyorsanız Ve hoşunuza gittiyse 2.Bölümü hazırlamaktan Gurur Duyarım. Lütfen Yorumlarınızla Belirtin.

Resim-1

Resim-2

Resim-3

Not: 1 Resim Yüklememin Sebebi Haritanın Fazla Büyük olmaması.(Versiyon 1.7.9.)

İndirme Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yeni Virüs Total Eklendi...

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

EngincanGGWP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haritam Kısa olduğu için her yeri göstermek istemedim Koyacağım 2 resimdede Başladığı Yeri gösteriyorum zaten Küçük :) Beğenilirse 2. Bölümünü 5-6 Dk'Lık yapmayı düşünüyorum...

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Haritam Kısa olduğu için her yeri göstermek istemedim Koyacağım 2 resimdede Başladığı Yeri gösteriyorum zaten Küçük :) Beğenilirse 2. Bölümünü 5-6 Dk'Lık yapmayı düşünüyorum...
Lütfen artık 10 dk'da yaptıgınız oynama süresi 5-6 dk'lık mapları koymayın. Lütfen. Ayrıca VirüsTotal yok. Virüstotal olmassa konu arşive gider.
5-6 dk'lık map yapacagını biraz daha emek ver, güzel bir map yap.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle acemice maplar güzel hos oluyor amma kısa olunca zevk vermiyor.

Yani bi yarım saatlik map veya 1-2 günlük hala bitiremeyeceğimiz çok eğlenceli maplar yapmak herkesi dahada neşeye sokar.

Böyle mapları çoğu kişi indirmez. 5-6 dkkalık map için yerini doldurmaya değmez. Bu kadar basit :)

EngincanGGWP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamamdır arkadaşlar... 2.Bölümü Hazırlamaya Başkıyorum 5-6 DK'kalık olmayacaktır rahat 15-20 DK sürebilir belkide Daha hoş bir map yapmayı düşünüyorum. İlk mapım olduğu için k.b[DOUBLEPOST=1402140066,1402140026][/DOUBLEPOST]
Lütfen artık 10 dk'da yaptıgınız oynama süresi 5-6 dk'lık mapları koymayın. Lütfen. Ayrıca VirüsTotal yok. Virüstotal olmassa konu arşive gider.
5-6 dk'lık map yapacagını biraz daha emek ver, güzel bir map yap.
bir şey Soracağım Virüstotal nasıl koyacağım ?

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamamdır arkadaşlar... 2.Bölümü Hazırlamaya Başkıyorum 5-6 DK'kalık olmayacaktır rahat 15-20 DK sürebilir belkide Daha hoş bir map yapmayı düşünüyorum. İlk mapım olduğu için k.b[DOUBLEPOST=1402140066,1402140026][/DOUBLEPOST]
bir şey Soracağım Virüstotal nasıl koyacağım ?
Virüstotal'e giriyorsun. Mapı rarlayıp seçiyorsun. Tarıyor ve sana bir link veriyor. O linki konuya koyuyorsun. Bu kadar :)

EngincanGGWP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ZamanLa Kendimi Geliştiririm :) Hareket ettikçe Sizi kovalayan hayvanlar Ok atan Kuşlar :) Hayalim çok büyük fakat istediğimi yapamıyorum kısıtlı :=)

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi istersen sana yardım ederim elim hızlıdır daha büyük maplar yaparız hem hazırda sw var beraber gireriz