3 Tane McSkinSearch Skini

ErdemSoykal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1- Asker Skini
Premium İsmi: Kcin

Skinin Piksel Downloadı

2- Benim Sevdiğim Skin Türünden Mavili Genç
Premium İsmi: Zarama

Skinin Piksel Downloadı

3- Batman Skini
Premium İsmi: dademon

Skinin Piksel Downloadı

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Laaann!! şansa bak! Ben zaten Zarama'yı kullanıyorum! burdan bulmadim! şans. Normalde kullaniyodum burayı bulunca kendi skinimi gördügüme sevindim :D

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Başkalarının nicklerini kullanmaktansa steve olarak kendi nickinizi kullanın daha iyi, eğer skin istiyorsanız gidin orijinal alın.

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başkalarının nicklerini kullanmaktansa steve olarak kendi nickinizi kullanın daha iyi, eğer skin istiyorsanız gidin orijinal alın.
Haklısın. Başkalarının nicklerini kullanacağınıza adamlar oyunu yapmış eğlenerek oynuyorsanız satın alın onlar da emeğinin karşılığını alsın. Kimse $20 yüzünden iflas etmez. İnternet bağlatacak paranız PC alacak kadar paranız var. $20 Minecraft için mi veremiyorsunuz?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
2. sini kullanıcam (Editleyip premium hesaba yüklerim ben emeğe saygım var oyunu satın aldım :))

Not:oyunu 4 sene oynadıktan sonra satın aldım
DipNot:5 kuruş para vermedim sponsorum aldı

ErdemSoykal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Haklısın. Başkalarının nicklerini kullanacağınıza adamlar oyunu yapmış eğlenerek oynuyorsanız satın alın onlar da emeğinin karşılığını alsın. Kimse $20 yüzünden iflas etmez. İnternet bağlatacak paranız PC alacak kadar paranız var. $20 Minecraft için mi veremiyorsunuz?
Kaldırıldı paylaşımdan vazgeçtim.
2. sini kullanıcam (Editleyip premium hesaba yüklerim ben emeğe saygım var oyunu satın aldım :))

Not:oyunu 4 sene oynadıktan sonra satın aldım
DipNot:5 kuruş para vermedim sponsorum aldı
gene rahatsın bedava almak sıkıntı iş :)

Son düzenleme:

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
@ErdemSoykal düşündüğün çok yanlış. Sana da hak veriyorum ancak başkalarının nickleri yerine kendi nickini kullanabilirsin. Eline para geçince de alırsın bunda bir sorun yok ama Premium çok bir özellik kazandırmıyor ne demektir? Adamlar o kadar oyunu geliştirmiş ve para yatırmış, adamların emeğinin karşılığını vermek sana bir şeyler kazandırmaz mı?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
@ErdemSoykal düşündüğün çok yanlış. Sana da hak veriyorum ancak başkalarının nickleri yerine kendi nickini kullanabilirsin. Eline para geçince de alırsın bunda bir sorun yok ama Premium çok bir özellik kazandırmıyor ne demektir? Adamlar o kadar oyunu geliştirmiş ve para yatırmış, adamların emeğinin karşılığını vermek sana bir şeyler kazandırmaz mı?
Prem Yok Ama Hiç Başka Nickle Girmedim Eğer Skin İstersem Texture Editlerim :D

ErdemSoykal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
orası öyle emeklerine saygı duyuyorum fakat serverlarda skin yarışması olursa kullanıyorum sadece yada arada herzaman kullanmıyorum
Prem Yok Ama Hiç Başka Nickle Girmedim Eğer Skin İstersem Texture Editlerim :D
online da gözükmediği için sevmiyorum onuda :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
orası öyle emeklerine saygı duyuyorum fakat serverlarda skin yarışması olursa kullanıyorum sadece yada arada herzaman kullanmıyorum

online da gözükmediği için sevmiyorum onuda :)
Kendin Gör Yeter :D