Beyler dünyayı zombiler bassa ne yaparsınız?

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Öncelikle Evdeki Erzaklarla Yeterince Yetinmeye Çalışırım. Yakınlarımı Evime Toplarım. Erzak Azalmaya Başladığında Komşu Evine Bir Grup Olarak Gider Erzak Ve İnsan Varsa Toplayıp Eve Gelirim. Silahlar Bulmaya Çalışıp Cephanelik Yaparım. Ormanın Ortasına Gidip Büyük Bir Kamp Oluştururum.
sen walkin dead izleme yaramamış -_-

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben heralde ilk önce marketleri sonra karakolları sonrada askeri yerleri soyardım. :D sonra hayatta kal :D.[DOUBLEPOST=1402217672,1402217617][/DOUBLEPOST]
:D
Türkiyede Öyle Hapishane mi Var :D
Türkiyede 80 nin üzerinde ceza evi var.En büyüklerinden biriside silivri ceza evi.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1

DARYL!!!!11111!!111 :kgül::kgül::sgül::sgül::sgül::sgül::sgül::kgül::sgül::o:o:aşık::aşık:

Ehem.

Yani farkedince önce evdeki kesici aletlerden iki üç tane alırdım, tabi yalnız olacağımı farzederek. Ondan sonra sırt çantama mümkün olduğunca yemek doldururum. Evdeki çanak çömleği suyla doldurur, stok yapardım. Gerisi hayırlısı. Herhalde çatıda filan yaşardım. Ama bir de toprak, saksı filan lazım. Tarım yaparız. :p :sgül:

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kadar Left 4 Dead oynadık değil mi ? Bizim de başımız kel değil :D Mücadelemizi veririz .
Forumda bug var etiketlediğini göremedim. Yani bildirim gelmedi.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Awm ye kaçar etrafına elektrikli teller mayınlar döşerdim sonra avmye bir petrol kuyusu acıp jeneratöre güç verip eelktrik alırdım Zaten awmde olunca bişeye ihtiyacın kalmıyor

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
evdeki dolapları bir yere yığar yemekleri alır orda zombilerin askerler tarafından öldürülmesini beklerim :D