Normal Oyuncuya World Edit Verme

KaanKaplan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Config'de ayarlayacak bir şey yok ki? Ama Groupmanager'ın groups.yml 'sinden de ayarlayabilirisniz.
- worldedit.*
yazmanız yeterli. Düzenlerken notepad++ kullanın çünkü Yaml hataalra karşı çok hassastır.
eğer onu yazarsa admin komutlarını kullanır oyucular tek tek vermesi daha doğru olmazmı hcyl,hpyramid ayrıca bi limit olması gerekli şunu yazman gerekli yoksa serverin çökebilir .//limit 5000 5000 yerine 10000 veya istediğin rakamıda yazabilirsin ama ramın baya yüksek olması gerekli bunu kaldırması için

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
eğer onu yazarsa admin komutlarını kullanır oyucular tek tek vermesi daha doğru olmazmı hcyl,hpyramid ayrıca bi limit olması gerekli şunu yazman gerekli yoksa serverin çökebilir .//limit 5000 5000 yerine 10000 veya istediğin rakamıda yazabilirsin ama ramın baya yüksek olması gerekli bunu kaldırması için
Benim de aklıma geldi fakat bunların hiç birinden bahsetmemiş yani sadece "WorldEdit vermek" demiş bende her halde bir bildiğği vardır dedim.

slayergodd

Marangoz
En iyi cevaplar
0
o konularda hakimim uzun süre sonra açacagıma worldedit kodunu unutmuştum onu sordum 5000 limiti var we nin