PayPal - Hertürlü bağışa açığız :D

Hardwells

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana bağış yapmak için e posta adresim ---> siz yorum atmayın ben hayırsever dostları bekliyorum :D

oyun alıcan diyenler siz yorum atmayın yorum atmasınlar boşuna tartışma çıkmasın isteyenler bağış yapsın diyoruz zorla yapacaksın demiyoruz.

Şimdiden sağolun var olun :aşık:

skype isteyenler : sowrn.76

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok komikti.Millet akıllı dimi bağış yapsın :D .Sana bağış yapacağıma kendime harcarım.[DOUBLEPOST=1402326896,1402326721][/DOUBLEPOST]Senin tam adın ne ? Emre Efe'mi[DOUBLEPOST=1402326949][/DOUBLEPOST]
Kardesim ben dedim konuda demi karsı çıkanlar yorum atmasın isteyen yapıyor o senin kararın herkes sen mi? :p
Zaten benim kararım.Tabikide herkes ben değil ama şu forumda böyle konular açmayın.[DOUBLEPOST=1402326985][/DOUBLEPOST]
Kardesim ben dedim konuda demi karsı çıkanlar yorum atmasın isteyen yapıyor o senin kararın herkes sen mi? :p

Emre
Adın Emre Efe mi?[DOUBLEPOST=1402327038][/DOUBLEPOST]Tamam Emre Efe değilmiş.Hadi sen bağışlarını topla.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hele bi' amaç sonuç yazaydın. Bunu kaldırımda farklı şekilde yapanlar var ve hoş bir sıfatları yok. Anlayacağın, ne diye verelim --veya versinler? :sgül:

Hardwells

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amaçsız mısınız? vermiyosanız vermeyin neyin kafasını yaşıyonuz anlamadım vermiyosan verme yorumda atma.