Hayatın Önemini Anladım

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben merdiven boşluğundan düştüm saol gözümün üstü yaklaşık 4 parmak kadar yarıldı.Sonra alttaki pislik ambulanscı yakındaki hastaneye elinde koşa koşa götürürken beni öldü sandı.Yere düşürdü.En kötüsüde dikiş atılırken hiçbirşey hissetmiyordum.Yaklaşık 40 dikiş sırf yüzüme atıldı.
Geçmiş olsun. Kızı beğenmedim profil fotondakini. Değiştir ^_^
Edit :
Beğeni kasarkene

steveko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yamurlu bi gunde hizla karsiya gecmeye calisirken kıç üstü asfalta düştüm. Karşıdan bi taksi geliyordu. O pozisyonda yerdeyken korkuyla kendimi geriye doğru ellerimle itmiştim. Araba yavaşladı ve çevremden dolandı.

yavaş internet beni çıldırtıyor.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yamurlu bi gunde hizla karsiya gecmeye calisirken kıç üstü asfalta düştüm. Karşıdan bi taksi geliyordu. O pozisyonda yerdeyken korkuyla kendimi geriye doğru ellerimle itmiştim. Araba yavaşladı ve çevremden dolandı.

Geçmiş olsun. Türkçe hocanıza selamlar, saygılar.

steveko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Telden yazarken pek dikkat etmiyorum. Ayrıca Türkçe hocalarım Turkiye'nin en iyileri arasındadır muhtemelen. Yeterince kışkırtılırsam bununla alakalı artistlik bile yapabilirim

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sendeki adamda pek hoş değil
An itibariyle profil fotoğrafımı değiştirmiş bulunuyorum. Nasıl?[DOUBLEPOST=1402338868,1402338812][/DOUBLEPOST]
Telden yazarken pek dikkat etmiyorum. Ayrıca Türkçe hocalarım Turkiye'nin en iyileri arasındadır muhtemelen. Yeterince kışkırtılırsam bununla alakalı artistlik bile yapabilirim

İnternetiniz kaç Megabit? Benim de Türkçe hocam Türkiye'nin en iyilerinden ve çok iyi birisi.

Hardwells

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uçurumdan düştüm, Dedim kesin öldüm kamyonun üstüne denk geldim, Kamyon haraket etti içinde odunlar, Adam arkada beni görünce kafama odunu vurdu o yüzden böyle beynim az çalışıyor.

Odunların üstüne uçurumdan düştü bir şey olmadı adam odunla vurunca olan oldu :lol:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim önemli bir anım; İlkokulda koridordaki borulara tırmandıktan sonra asılı kalınca herkesin bana yarasa çocuk demesi. Sonra lakabım Batman oldu :D

Buradakilerin Minecraft'tan başka oyunu olup olmadığını anlamak.

bende SMBX diye bir oyun da var, ama steam yok :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Yeni bir konu açarak bunu araştırabilirsin.Bu konuyla bir ilgisi yok