Modpack oluşturma ile ilgili soru.

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben fthbTR,
Uzuun bir aradan sonra tekrar burdayım.

Bir süre önce FTB ye giremediğim hakkında bir yazım vardı.
Ben FTB yi gerçekten sevdiğim için oradan bir kaç mod alıp Minecraft'ımda modpack hazırlayacağım.
Ancak benim Hunger Games'lere girerken kullandığım bir forge var. Onun içinde Minimap ve Damage Indicators var.
Ben şimdi forgeden yeni bir modpack oluşturup 2 modpack'i de tutabilir miyim? Bunu nasıl yaparım?

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani? Ama yapıcam diyorsan çok uğraşmalısın hemde ÇOK!!! Yada modpack creator kullan ._.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Senin Dediğin 4 5 Tane Mod Olacak 2 Sini Bir Forcede 3 Ünü Bir Forcede Kullanıcam Bumu ?

Can248

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ayrı ayrı mesela bi profilde 1 mod diğer profilde de farklı modlar olmaz iki mod birleşir.Çünki ikiside aynı mods klasöründe.

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ayrı ayrı mesela bi profilde 1 mod diğer profilde de farklı modlar olmaz iki mod birleşir.Çünki ikiside aynı mods klasöründe.
Kafamdaki problem de o zaten. Aynen dediğin gibi. Her forgeye özel mods klasörü olsa.
Uyumlu olursa tabii ama 100 moddan fazlası bilgisayarı kasabilir (4 gb ram'le 116 mod çalıştırdım aslında...)
En fazla 5-6 mod.

Senin Dediğin 4 5 Tane Mod Olacak 2 Sini Bir Forcede 3 Ünü Bir Forcede Kullanıcam Bumu ?
Evet aynen öyle.

Bu arada lütfen kaç gb ram ile kaç mod çalıştırdığınızı YAZMAYIN.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kafamdaki problem de o zaten. Aynen dediğin gibi. Her forgeye özel mods klasörü olsa.

En fazla 5-6 mod.

Evet aynen öyle.

Bu arada lütfen kaç gb ram ile kaç mod çalıştırdığınızı YAZMAYIN.
Öyle Yapacağına Her Seferinde Modları Değiştir Mesela x ve y Modunu Kullanacaksan Diğerlerini Masa Üstüne At Sonra Onları Kullanırkende X ve Y yi Atıp Onları Alırsın Bu Kadar Üşengeç Olma :D

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öyle Yapacağına Her Seferinde Modları Değiştir Mesela x ve y Modunu Kullanacaksan Diğerlerini Masa Üstüne At Sonra Onları Kullanırkende X ve Y yi Atıp Onları Alırsın Bu Kadar Üşengeç Olma :D
Senin yöntemin anti-üşengeçlik değil yaratıcılık oldu :D Teşekkürler deneyeceğim :)

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yapabilirsin, bir videosu vardı fakat unuttum. Google'de ve Youtube'de ara.

( Bu arada 4 gb ram ile bilmem kaç mod oynamanızla alakası yok, ekran kartın önemlidir. )

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yöntemini buldum arkadaşlar. Edit Profile kısmında oyunun "kurulu olduğu dizinin nerede olduğunu" seçme yeri var. Bana tek lazım olan boş bir .minecraft dosyası. Bu dosyanın içine forge yüklicem. Üstüne mods klasörünü değiştireceğim. Herkese teşekkürler.