Açıklama bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1.si Craft_man emekli olduğu için eklemen saçma olmuş.
2.si İse ... Benim de bir açıklamam yok.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yav allasen sürekli craftoloji haritasıyla ilgili tartışma olmasının sebep gösterilmesi neyinize yetmiyor ?

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sınırı aşmadan tartışmadan bahsediliyor.

Hey Vienicome dostum bak , sana şöyle diyeyim tartışma çıkan konuya git bir bak.Tartışmayı kim çıkarıyor @OttoAlfredo değil mi ? Ronin üyeleri de doğal olarak haklarının yenildiği bir ortamda karşı çıkıyor.Tartışma çıkıyor.aradabir007 beyfendi geliyor tartışmayı çıkarana uyarı bile vermezken ucu Ronine dokunan olaya karşı çıkan RoninBT ye 3 ay foruma girmesini engelliyor.Ayrıca bakarsan Cazza144 ün tartışmayla hiçbir alakası yok.

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her zaman haklının yanındayım.1 tarafa atıyorsun 3 ay yasaklanma diğer tarafa da at.Niye ayrımcılık yapıyorsun ? Tabii anlaşma bozulur sonuçta OttoAlfredo Craftoloji moderatörü.Ayrıca hub kesinlikle (ç)alıntıdır açıklaması da yakında gelecekmiş.Adamın Craftolojiden haberi yokmuş.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu konu bir kere yöneticilere hakarettir. Açıklama bekliyoruz ne kardeşim adam eğer banladıysa senden daha iyi biliyordur niye banladığını. Sizi ilgilendirmeyen veya öğrenmeniz gerekmeyen işlere girmeyin. Forum tartışmaya açıktır ta ki kişisel tartışmalar değildir.

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konu bir kere yöneticilere hakarettir. Açıklama bekliyoruz ne kardeşim adam eğer banladıysa senden daha iyi biliyordur niye banladığını. Sizi ilgilendirmeyen veya öğrenmeniz gerekmeyen işlere girmeyin. Forum tartışmaya açıktır ta ki kişisel tartışmalar değildir.

Kendi kurallarına ters düşmesinler bir zahmet.Başlatan da devam ettirende yasaklanacaktır !

HeroPlayz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır 3 ay nedir ki ... en azından sınırsızdan iyi ama bi sorun var:
  1. aradabir007 3 ay banlıyorum diyor craft_man banlıyor
  2. neden uyarı puanı verilmedi 10 uyarı puanı 30 gün zaten bunun üstü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...