SetSpawn sorunu

kratos153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaslar ben admın hesapla bı yere gıdıyorum /setspawn yazıyorum oluyo ama yenı bı hesapla gırınce yan taraflarda bi yerde doguyo lutfen yardım :(((

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials Plugini Yoksa Onu Yükle Ayrica ''EssentialsSpawn''i Yükle Sorunun Geçecektir Diye Tahmin Ediyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gerekli Dosyalar İçinde Bulunmakta! :)

kratos153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
essentıals yuklu kardesım :( nasıl yapıcam ben bunu lutfen yardım et :([DOUBLEPOST=1402408313,1402404340][/DOUBLEPOST]ya bırı yardım etsın setspawn yapıyorum yan tarafında doguyo[DOUBLEPOST=1402425139][/DOUBLEPOST]hadi ama bırı yardım etsın lutfen :zombi::zombi::zombi::zombi::zombi::zombi::zombi::zombi::zombi::zombi:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Hayır, /setspawn komutu istediğin bir grubun doğacağı ayarlamak için Essentials'a özgü bir komuttur. Eğer durduğun yerin azıcık yanında doğuyorsa sen de tam bloğun ortasında doğacakları bir noktaya geçerek komutu yaz.

Son düzenleme:

kratos153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır olmuyo herseyı denedım fakat bır tek su world spawnı denemedım

kratos153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hemen denıyorum rıca etsem takıpte kalırmısınıızz[DOUBLEPOST=1402471652,1402471508][/DOUBLEPOST]hayır olmuyo oyle hep yanında baslıyo dedıklerınızın hepsını denedım[DOUBLEPOST=1402471929][/DOUBLEPOST]
Onu denemeyi dene o zaman.
hayır olmuyo oyle hep yanında baslıyo dedıklerınızın hepsını denedım

HypixelTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şey Essentails GroupManager gir Worlds sonra Groups.yml gir Kurucu permissions altına

- essentials.setspawn ekle

kratos153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
essentıals falan hersey var ben ındırdıgm plugının lınkını vereyım sız bakarmısınız rıca etsem belkı sorun vardır Teşekkürler

buyrun lınk:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

kratos153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sımdı ben okadar emek verdım okadar warp hazırladım bunları sılersem sorun olmazmı ?

kratos153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sagol[DOUBLEPOST=1402493019,1402491874][/DOUBLEPOST]ben dıgerını degıstırmek ıstemıyorumda cunku ona alıstıgımız ıcın bu cok karısık geldı bana ben sadece setspawn alsam olurmu bundan ve hangı dosyaları degıstırmelıyım

kratos153

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tamam sagol kardesım ama benım uyelıkler gıttı ha bu arada spawn oldu COK saol :D[DOUBLEPOST=1402495158,1402494933][/DOUBLEPOST]pekı son olarak bu world guard yaptıgım yerler sılınmıs oldumu acaba