Minecraft Hamachi Serverim **** FAILED TO BIND TO PORT! HATASI VERİYOR !!!

Asrin Senemoglu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bkz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Örnek:
98.56.74.88:25566[DOUBLEPOST=1402478023,1402477977][/DOUBLEPOST]
Teamviewer varsa yardımcı olabilirim. Yada siz bilirsiniz. İyi günler.

dediğinizi yaptım crash raport verdi :D
bu arada benle dalga geçmeyin benim yaşım daha küçük 15 yaşındayım lütfen dalga geçmeyin babam izin vermiyor :(
dalga geçmeyin lütfen :(

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sunucunun portu kullanıldığı için sunucu kendini başlatmıyor. Yada isterseniz size bedava olarak arkadaşınızla oynayabilmeniz için sunucu verebilirim.
Ve McMyAdmin panel verebilirim. Ama arkadaşınızla oynayın sadece. 5 kişiye kadar kaldırabilirim.
Sürekli açık olmaz. İstediğiniz zaman açarım.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kardeş ben onu denedim ama server bi mapı yüklese . . .
Survival
Survival The End
Survival The Nether

Böyle yüklemesi lazım mapı ama hiçbir şey olmuyor "Survival" diye kalıyor ve port hatası veriyor konsol. bu port şu anda çalışıyr diyor ama görev yöneticisine baktığımda java gözükmüyor.
Bu haritaların oluşması için sunucnun başlaması gerekir zaten. Başlaması için ise portun müsait olması gerekir. Bu hatanın bir kaç sebebi avrdır:
1. Hamachi çalışmıyordur. Ki çalışıyor dediniz. Yani bu seçeneği eliyorum.
2. Sunucu ip'si Hamach i ip'si ile eşleşmiyordur.
3. Port meşguldür. Ki @sergun26 nında dediği gibi 25566 oalrak ayarldığınızda çalışması gerekirdi ki bu seçenek bu hatanın sebebi değil.
Bu durumda Hamachi'nizde sorun var oluyor.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bu haritaların oluşması için sunucnun başlaması gerekir zaten. Başlaması için ise portun müsait olması gerekir. Bu hatanın bir kaç sebebi avrdır:
3. Port meşguldür. Ki @sergun26 nında dediği gibi 25566 oalrak ayarldığınızda çalışması gerekirdi ki bu seçenek bu hatanın sebebi değil.
Ben de Hamachi'sinde sorun olduğu için portlu sunucu yapmasını önerdim.[DOUBLEPOST=1402478373,1402478285][/DOUBLEPOST]
dediğinizi yaptım crash raport verdi :D
bu arada benle dalga geçmeyin benim yaşım daha küçük 15 yaşındayım lütfen dalga geçmeyin babam izin vermiyor :(
dalga geçmeyin lütfen :(
Bir de benden büyüksünüz :D
Yaşın önemi yok.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Buna gerek yok ben uğraşırım sağolun.
Bundan 2 Ay önce bu server çalışıyordu.
Şimdi 1.7.9 oldu port hatası veriyor.
Benim bu serverlerle çektiğim o kadar fazlaki :D
Benim arkadaşımda da böyle bir sorun vardı. VirtualBox kurup Windows 7 kurmuştuk. Sanal makine içinden sunucuyu çalıştırarak sorunu çözmüştük :D Zehir gibiyim

Asrin Senemoglu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Peki sunucudaki IP ayarını şimdiki hamachi IP'niz ile değiştirdiniz mi?
evet.
buda dosyası

#Minecraft server properties
#Wed Jun 11 12:24:02 EEST 2014
generator-settings=
op-permission-level=4
allow-nether=true
level-name=Survival
enable-query=false
allow-flight=false
announce-player-achievements=true
server-port=25565
level-type=DEFAULT
enable-rcon=false
force-gamemode=false
level-seed=
server-ip=25.50.100.27
max-build-height=256
spawn-npcs=true
white-list=false
spawn-animals=true
snooper-enabled=true
hardcore=false
online-mode=false
resource-pack=
pvp=true
difficulty=1
enable-command-block=false
player-idle-timeout=0
gamemode=0
max-players=3
spawn-monsters=true
view-distance=10
generate-structures=true
motd=Survival

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman çalışası gerekirdi. Başka bir sebebi olamaz. Dediğinize göre:
Ayarları doğru yaptınız. Eski bir sunucu o portu meşgul etmiyor. Hamachiniz doğru çalışıyor. Bağlantı hatası yaşamıyorsunuz. Hamachi IP'niz ile Sunucu IP'niz aynı. Bir Hamachi Ağında bulunuyorsunuz. Aklıma daha fazla sebep gelmiyor. Bundan sonrasına yardımcı olamayacağım malesef. Sanırım bir ayarlama ile yapabileceğiniz bir düzeltme yok. Umarım başka biri size yardım edebilir. Normalde bir program silmenizi önermem fakat Hamachi'nizi silip (silerken sorulan, her şeyin silinip silinmemesini ile ililgi soruyu her şeyi silecek şekilde cevaplayın) Hamachi'yi bilgisayarınızdan kaldırın. Sonra Log me in sitesinden Hamachi'yi indirin ve kurun. Hamachinin bir ağ bağdaştırıcısı oluşturduğundan emin olun . Bu işlemler Hamachi IP'nizi değiştirecektir. Değişmiş IP'nizi Suncuu IP'niz oalrak ayarlayarak tekrar deneyin. Kaldırma işleminden sonra Bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın.

Asrin Senemoglu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sergun26
Dediğiniz gibi portu değiştirdim hamachiyi silip tekrar yükledim modemi kapatıp açtım virüs taraması yaptım bilgisayarı kapatıp açtım serveri silip tekrar yükledim ve oldu HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)
YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK SAOLUN!!!

KralSoykan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.Javayı kapatınca serverim açıldı :)