OyununEfendisi Plugin Tanıtımı - Repair Tabelası

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Merhaba Degerli Forum Üyeleri Bugun Sizlere Repiar Tabelası Nasıl Yapılır Anlatıcagım.

Öncelikle Essentials Config'e Giriyoz Sonra Asağıya Dogru İniyoz Orda Bole bişiler Çıkcak
Kod:
# Essentials Sign Control
# See http://wiki.ess3.net/wiki/Sign_Tutorial for instructions on how to use these.
# To enable signs, remove # symbol. To disable all signs, comment/remove each sign.
# Essentials Colored sign support will be enabled when any sign types are enabled.
# Color is not an actual sign, it's for enabling using color codes on signs, when the correct permissions are given.

enabledSigns:
#- color
#- balance
#- buy
#- sell
#- trade
#- free
#- disposal
#- warp
#- kit
#- mail
#- enchant
#- gamemode
#- heal
#- info
- repair
#- time
#- weather

# How many times per second can Essentials signs be interacted with per player.
# Values should be between 1-20, 20 being virtually no lag protection.
# Lower numbers will reduce the possibility of lag, but may annoy players.

Artık Kopyalıyabilirsiniz Düzeltim Burada Repair Ayarlıdır.

Sonra #-Repair Yazıcak Onun Basındaki # Bunu Siliyoz Ve Kaydetiyoz.
Tabelada Kurmak İçin

[Repair]
Hand
$Miktar
Şeklinde Yapabilirsiniz.

Örnek Resim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Anlatabildiysem Ne Mutlu Bana :)
İyi Forumlar..

Son düzenleme:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Uzun bir süreden sonra, tek bir konuun tek bir özelliği üzerinde durularak anlatılan konuların daha çok ilgi çektiğini farkettim. nsanlar uzun ayzıları okumak istemiyor yoksa zaten bu konuyu açmanıza gerek kalmazdı çünkü ben zaten rehberimde tüm Essentials Tabelalarından bahsetmiştim:
https://forum.gamer.com.tr/konu/det...ials-signs-ve-worldguard-flags-rehberi.71346/
Aslında daha öcne anlatılan bir konuyu tekrar anlamak forum kurallarında yasak fakat böylesi sanırım daha yarralı daha okunası oluyor. Bu yüzden bana göre de yararlı. :)

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Bak şimdi Essentials'a Gir Tanıtımımda Oldugu Gibi O Yeri Bul SOnra #-repair Yazıcak # Bunu Sil Basından Ve Kaydet Sonra Essentials reload YAp Sonra

Tabelaya
[Repair]
Hand
$1000 (İstedigin Kadar Fiyat Koyabilirsin)

Chickenborg

Kömür Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bizde $ simge yok dollars yaziliyo olmiyo o dediklerini yaptim yine olmadı bi plugin mi engelliyo acaba

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Nasıl Bu Yok $[DOUBLEPOST=1402490465,1402490399][/DOUBLEPOST]Özelden Msj Olarak Sunucu İP Ni At Gelip Ben Deniyim

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
$ Bu Olmadıgı İçin Olmuyodur[DOUBLEPOST=1402490723,1402490665][/DOUBLEPOST]Peki Ne Gibi bir Hata Veriyo

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Bole Yapınca
[Repair]
Hand
Dolars miktar

Yapınca Su [Repair] Bu Renk mi Oluyo