En Ucuza Dell Sunucu Nereden alabilirim?

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
akkadaslar ben sunucusatın lacam dell sunucu 3000Tl bütçem var
Dış ülkelerden neredensunucu albilirim acaba

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl bir makine arıyorsun bence o parayla makine alma çok zarar edersin iyi bi firmada barındırmak aylığı 900 civarı bi fiyat istiyorlar 2200 tl ile bi makine işine yaramaz

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl bir makine arıyorsun bence o parayla makine alma çok zarar edersin iyi bi firmada barındırmak aylığı 900 civarı bi fiyat istiyorlar 2200 tl ile bi makine işine yaramaz
nası yani
Sermayemi arttırabilirim[DOUBLEPOST=1402599470,1402599420][/DOUBLEPOST]ha bide yurtdışında bildigin sunucu makina satan site biliyomusun
daha ucuza geliyor

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha ucuza yurtdışından getirmen zor bide varya gümrükte bide yakalanırsan hesabını veremezesen senin için daha zor ordada bi vergi ödersin aklın hayali şaşar yani bide yaşın 18 yaşından küçükse o parayla bir şey yaptırmazlar

Jonom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen o işler öyle kolay değil!
Makineyi alınca
Vergi levhası , Ys belgesi vs alman gerek tabii ki satış yapacaksan :-)

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyer kişisel Amaçla Yani insanlara Sunucundan Vps veya Minecraft sunucusu Satmicaksan Bence Sunucu Getirttireceğine Yüklersin parayi Şöyle Herşeyin En Ustu En kaliteli bir pc Toplarsin Yuklersin Linux, Alirsin 1000mbit Fiber interneti Al sana İstediğin işe yarayan Sunucu Yurt dişindan Sunucu Getireceğine Bunu Yap Daha iyi :) He tabii ki Bi dedicated Sunucu Kiralaman Daha Karli Olur diye düşünüyorum
Bide Bana Göre (Yanlişta Biliyor Olabilirim ) Sunucularin Normal bilgisayardan Farklari Fazladan ethernet girişi , Fazladan işlemci Ve Pc de Kullanilan ama sunucuda bi işe yaramayacak Şeylerin Bulunmamasi Mesela Ekran Karti gibi.
Tabi senin Tercihine Kalmiş Ama Eyer Kişisel kullanim için Yurt Dişindan Getireceksen Bizim kilerin %80 Vergi Almak gibi bi Huyu Var :)

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyer kişisel Amaçla Yani insanlara Sunucundan Vps veya Minecraft sunucusu Satmicaksan Bence Sunucu Getirttireceğine Yüklersin parayi Şöyle Herşeyin En Ustu En kaliteli bir pc Toplarsin Yuklersin Linux, Alirsin 1000mbit Fiber interneti Al sana İstediğin işe yarayan Sunucu Yurt dişindan Sunucu Getireceğine Bunu Yap Daha iyi :) He tabii ki Bi dedicated Sunucu Kiralaman Daha Karli Olur diye düşünüyorum
Bide Bana Göre (Yanlişta Biliyor Olabilirim ) Sunucularin Normal bilgisayardan Farklari Fazladan ethernet girişi , Fazladan işlemci Ve Pc de Kullanilan ama sunucuda bi işe yaramayacak Şeylerin Bulunmamasi Mesela Ekran Karti gibi.
Tabi senin Tercihine Kalmiş Ama Eyer Kişisel kullanim için Yurt Dişindan Getireceksen Bizim kilerin %80 Vergi Almak gibi bi Huyu Var :)
ah Tükiyede Çift işelmcili Bi anakart çıksa
Şu anda sadece aliEx**press satıyor oda %80Vergi+Çin malı :)