AtakanErmisKZ
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sağ tıklayıp notları değiştirmiş gibi görü(öğeyi denetle yapmis olabilir dikkat)
Kanıt Olarak SS Firefoxdan Yapıp Gösterseydi
Öğeyi Denetle GGVP
Sağ tıklayıp notları değiştirmiş gibi görü(öğeyi denetle yapmis olabilir dikkat)
Hayatım hepsi 5 geçti sadece 4. sınıfta müzik 4 tü
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Sağ tıklayıp notları değiştirmiş gibi görü(öğeyi denetle yapmis olabilir dikkat)
Kanıt Olarak SS Firefoxdan Yapıp Gösterseydi
Öğeyi Denetle GGVP![]()
Siz öyle sanın...Aynen öğeyi denetle olabilir![]()
2. Mehmet LisesiOkullarınız ile birlikte yazın ki seviyeleriniz daha kolay anlayabilelim.
6.sınıfta notlarım benim de öyleydi Bide 8.sınıf ve 9. sınıfa gelince Öğeyi denetle yapma keyffSiz öyle sanın...
2. Mehmet Lisesi![]()
Demek istediğim o liseye kaç puan üzeirnden kaç ile giridiğniz ile brilikte ayzın. yan iseviye anlayabilmemiz için. Türkiye sıralaması da olur2. Mehmet Lisesi![]()
Lisenin ortalama puanı çok düşük ya, Çokda zeki olduğum söylenemez.[DOUBLEPOST=1402593633,1402593599][/DOUBLEPOST]Demek istediğim o liseye kaç puan üzeirnden kaç ile giridiğniz ile brilikte ayzın. yan iseviye anlayabilmemiz için. Türkiye sıralaması da olur![]()
Seni döverimson anda karnenin iki dönemin birleşmesiyle verildiğini öğrendim matematik 54,7756'dan 5 düşüyo çok şanslıyım lan![]()
Dünya 3.lüğüm var nasılDemek istediğim o liseye kaç puan üzeirnden kaç ile giridiğniz ile brilikte ayzın. yan iseviye anlayabilmemiz için. Türkiye sıralaması da olur![]()
Yani şimdi bir yerdeki kişiin beş alması ile başka bir yerdeki kişinin beş almasını ayırabilmek için gerekli.Lisenin ortalama puanı çok düşük ya, Çokda zeki olduğum söylenemez.[DOUBLEPOST=1402593633,1402593599][/DOUBLEPOST]
Seni döverim![]()
Kanıtladığın sürece tebrik ederim ama zaten öyle olsaydı şu an Amerika sana özel burslu bir lise'de yer ayırırdıDünya 3.lüğüm var nasıl![]()