Öyle bir şey olsa bile istemezdim. İngilizcem çok kötü. baksana 91Yani şimdi bir yerdeki kişiin beş alması ile başka bir yerdeki kişinin beş almasını ayırabilmek için gerekli.[DOUBLEPOST=1402593737][/DOUBLEPOST]
Kanıtladığın sürece tebrik ederim ama zaten öyle olsaydı şu an Amerika sana özel burslu bir lise'de yer ayırırdı![]()
İnglizce not ile ölçülmez. Zaten o yüzden inglizce seviyeleri avrdır:Öyle bir şey olsa bile istemezdim. İngilizcem çok kötü. baksana 91![]()
O ne ya ? Ben daha 6. sınıfa gidiyorum A1 C2 fln ne alaka ?İnglizce not ile ölçülmez. Zaten o yüzden inglizce seviyeleri avrdır:
A1 , A2, B1, B2 , C1, C2
Hangisinin eğitimini alıyorsunuz.
O zaman A1 dir. Kitabınızın üstüne de yazar. A1 en düşük seviye C2 ana dilinden daha iyi bildiğin seviye olurO ne ya ? Ben daha 6. sınıfa gidiyorum A1 C2 fln ne alaka ?
Kitabı verdim okula ya offO zaman A1 dir. Kitabınızın üstüne de yazar. A1 en düşük seviye C2 ana dilinden daha iyi bildiğin seviye olur![]()
Tamam zaten A1'dir merak etmeyin. En son ne öğrendiniz?Kitabı verdim okula ya off![]()
Yaşam alanları... (Minecrafttaki biyomlar gibi bir şeyTamam zaten A1'dir merak etmeyin. En son ne öğrendiniz?
6.Sınıfta Herkezin 5'ti Dostum
Tamam. Vacabulary konularından çıkıp Gramer konularına geldiğinizde biraz daha gelişmiş olacaksınız. Ama A2 değil A1.2 oalcakYaşam alanları... (Minecrafttaki biyomlar gibi bir şey) Different Places dı galiba
o zaman bizde A1'deyiz dahaTamam. Vacabulary konularından çıkıp Gramer konularına geldiğinizde biraz daha gelişmiş olacaksınız. Ama A2 değil A1.2 oalcak![]()
O zaman hepinize söyleyeyim. İnglizce o kadar önemlidir ki sizi cahilden çok kolay ayırabilir. Ama İnglizcenizi öğrenmek için kullanmalsıınız .Bildiğiniz üzere bazı konuların rehberleri inglizce ve bunlar için de ingliizce gerekiyor. Bir şeyler öğrenmek için İnglizce şart. Ben 8. sınıftan 9. sınıfa geçerken Hazırlık okudum. Hazırlık yılı liseyi bir yıl uzatıyor ve üniversitedeki hazırlık gibi. Ankara Atatürk lisesine gidiyorum ve bizim zamanımızda SBS vardı. Üç yılın ortalaması 500 üzerinden 478 ile Ankara Atatürk lisesine gidiyorum. Dediğim gibi 5 yıllık (hazırlık + 4) ve bu hazırlık bana gerçekten ingliizceyi resmen yutturdu. Okula A2'nin sonları seviyeindeyken gitmiştim fakat kur sınavıda 62 puanla B1 ile başladım (60 puan ve üzeri B1 sayılırdı.) Şu an B1'i bitireli oldu ve şu an B2 seviyesindenyim. Kısacası bu yüzden notlardan çok seviyeleri odak alırım.o zaman bizde A1'deyiz daha![]()
Bu cocuh ogur vallahO zaman hepinize söyleyeyim. İnglizce o kadar önemlidir ki sizi cahilden çok kolay ayırabilir. Ama İnglizcenizi öğrenmek için kullanmalsıınız .Bildiğiniz üzere bazı konuların rehberleri inglizce ve bunlar için de ingliizce gerekiyor. Bir şeyler öğrenmek için İnglizce şart. Ben 8. sınıftan 9. sınıfa geçerken Hazırlık okudum. Hazırlık yılı liseyi bir yıl uzatıyor ve üniversitedeki hazırlık gibi. Ankara Atatürk lisesine gidiyorum ve bizim zamanımızda SBS vardı. Üç yılın ortalaması 500 üzerinden 478 ile Ankara Atatürk lisesine gidiyorum. Dediğim gibi 5 yıllık (hazırlık + 4) ve bu hazırlık bana gerçekten ingliizceyi resmen yutturdu. Okula A2'nin sonları seviyeindeyken gitmiştim fakat kur sınavıda 62 puanla B1 ile başladım (60 puan ve üzeri B1 sayılırdı.) Şu an B1'i bitireli oldu ve şu an B2 seviyesindenyim. Kısacası bu yüzden notlardan çok seviyeleri odak alırım.