yey000
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hayır.
Oyunu açınca sadece çalışıyorda olabilir sorun etme o kadar .-.
çok saol yardım ettğin için Kanalıma abone olursan sevinirim orjına almaya dikkat edeceğğim
Hayır.
Oyunu açınca sadece çalışıyorda olabilir sorun etme o kadar .-.
Kaldırdım ama inşallah bir şey olmazWatch dogs hackerler tarafından korsani yayınladı ama korsan watch dogs da bilgisayarın iligini sömürücek virus var yani pc ini öldürecek
![]()
AVG mi nemi öyle bir virüs programı var onunla bi tarama yapKaldırdım ama inşallah bir şey olmaz
AVG mi nemi öyle bir virüs programı var onunla bi tarama yap
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AVG steamden parayla aldığım oyunda bile virüs bulmuştu ya benim .s
Mcafee tavsiyemdir.O zamna önerebileceğiniz bir şey varmı?
TmmMcafee tavsiyemdir.
Norton.
Bilgisayrım şu an bir şey bulamadı amaNorton.
mcafee denediniz miBilgisayrım şu an bir şey bulamadı ama
Hayatımda gördüğüm en dandik antivirüsler:mcafee denediniz mi
Bilgisayrım şu an bir şey bulamadı ama
Acaba mcafee nin full sürümünü kullandınız mı? Kullandıysanız nesinden şikayetçisiniz?Hayatımda gördüğüm en dandik antivirüsler:
1. AVG
2. McAfee
3. Eset Nod32[DOUBLEPOST=1402940987,1402940494][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Görünen o ki oyunu herkesten önce oynamak ve bunun için para harcamak istemeyen şanssız korsanlara Watch Dogs fena halde pahalıya mâl oluyor. Söz konusu virüsün adı winlogin.exe. Fakat bu dosya, gerçek birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.dosyası olan winlogon.exe ile karıştırılmamalı. Virüsün bulunduğu konum ise C:\Users\[Kullanıcı Adınız]\AppData\Roaming\OaPja\ olarak belirtilmekte. Burada winlogin.exe ve ltc.exe adında iki mining uygulaması bulunuyor ve buLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.çalıştığında işlemci kullanımı normalin üstüne çıkıyor.
Virüsten kurtulmak için Görev Yöneticisi’ni açıp söz konusu işlemleri sonlandırmak ve dosyaları da silmek yeterli. Yine de bilgisayarınızda Norton veya Kaspersky Internet Security gibi ücretli bir güvenlik yazılımı bulundurmanızı ve korsan oyunlardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.