Siteden VIP satışı

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Başlıktada belirttiğim gibi siteden VIP satışı nasıl yapabilirim. S.O' daki gibi.

Moderatör tarafından düzenlendi:

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bunu yapman için mysql bilgin , web sitesi bilgin olması lazım

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Son Oyuncuda bildiğim kadarıyla bu iki plugin kullanılmıyor. Onlar kendileri programladı. Bunu yapabilmeniz için PHP ve MySQL bilmeniz gerekir ki yukarı da söylenmiş. Bunu yapabilmek için şu pluginleri kullanabiliriniz:
PermissionsEX : MySQL desteği olan tek yetki plugini ki bunu VIP vermek için kullanabilirisniz.
Redeem-MySQL : Bunu da oyuncuya item verebilmek için kullanabilirsniz. Oyuncu oyun içinden /redeeem komutunu kullanarak item'ları alabilir.
İconomy: Eğer para da VIP ile birlikte veriliyorsa kullanılabilir.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Web siten warsa websitene ücretli olarak yapabilirim.. Otomaik 7/24 sorunsuz kurabilriim eskiserverimde kurmuştum sorunuz çalıştı Şu an ücretsizde yapardım fakat yeni sunucu almayı planlıyorum bu yüzden az daha para biriktiriyorum Şimdilik 300 Tl bütçem var artttırmaya çalışcam mesaj at ama en iyisi skypemi ekle : serdal.tas.98 BU ARADA ARKADAŞLAR 700 - 900 TL ARASI BÜTÇEYE EN UYGUN NEREDEN SANAL VDS ALABİLİRİM TERCİHEN TÜRKİYE LOKASONLU OLSUN LÜTFEN ARKADAŞLAR..
Forumda satış YASAKTIR!

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ama söyleyim buycraft için bi tane banka hesabınin olması lazım o hesabı mobil ödeme alan sitelere baglaman lazım ve onu buycrafta baglayacakson

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim

Emou

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyi sistem Buycraft ama o da sadece premium hesaplarda çalışıyor.

MinecraftMarket plugininde ise premium veya crackli olarak satış yapılabilir. Kısaca MinecraftMarket.

Emou

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buycraft'ın aynısı. Siteden VIP alma. Fakat MinecraftMarket ise crackedlara da satış yapabiliyor.

Emou

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece videoları izledim, tam bilmiyorum ama zor görünmüyor.

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Neys bosvr ya bide su warp yazinca chest çıkması nasil yapılıyor serverime gelip yaparmisjn ip om atıyorum

Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize cevaplarınız için sağolun banka hesabım olduğu için buycraft gibi bir plugin kullanmayı düşünüyorum mobil ödeme sisteminide
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'den yapmaya çalışacağım iyi forumlar :)